2:6
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2023 17:00

4.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobrovíz deklasovala domácí Braškov rozdílem čtyř branek


Branky


77. J. Štoncner , 87. J. Brodský (p.) - 7. P. Bouška (p.) , 35. D. Fábry , 42. D. Fábry , 61. T. Racocha , 68. D. Fábry , 90. T. Racocha
9

Neděle nám mimo ostatní zápasy soutěže přinesla také zajímavý střet dvou celků, které vyhrály své úvodní zápasy - Braškov a Dobrovíz. Druze jmenovaný tým byl však do zápasu stavěn v roli favorita, jelikož už v utkání proti Zavidovu zvádla Dobrovíz vstřelit pět branek. Hattrickem se blýskl pozdější hráč kola Fábry.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři branky a domácí pohroma

Oba celky se hned po úvodním hvizdu snažili o rychlou a přímočarou hru. Domácí Braškov v minulém kole porazil nepředvídatelný Švermov, naopak Dobrovíz doma uzemnila Zavidov pěti brankami. A i tento zápas začal celek z Dobrovíze lépe. V 7. minutě totiž hosté dostali výhodu pokutového kopu a ten dokázal s klidem proměnit Bouška - 0:1.

 

Do první opravdu výrazné šance se domácí dostali hned vzápětí, když dokonce dokázali nastřelit břevno branky, kterou střežil gólman Švéda. Od té chvíle se ale do hry dostali opravdu už jen dobrovízští hráči. V 35. minutě se navíc svým prvním zásahem v zápase blýskl Fábry - 0:2. Stejný hráč dokonce po opětovně povedeném zakončení dokázal navýšit na, pro první půli konečných, 0:3 pro hosty. Takto první dějství také skončilo a diváci tak byli zvědaví, co nabídne poločas druhý.

Obrat domácích se nekonal

Domácí byli z průběhu zápasu zcela opaření a nijak se tomu neprotivil fakt toho, že hosté dokázali své vedení ještě navýšit. Hned v 50. minutě navíc dostal žlutou kartu Šalamoun a frustrace domácích tak byla znát i v samotném zápise. V 61. minutě se navíc dokázal po dobrém zakončení prosadit Racocha, který se později ukázal jako dvougólový střelec, a zvýšil průběžný stav na 0:4. Poté se s góly roztrhl pytel. V 68. minutě nejdříve hattrick dokonal Fábry(0:5), následně se však Braškovu povedlo zápas dvěma góly korigovat. Nejprve se ze hry trefil aktivní Štoncner a bylo to 1:5 z pohledu domácích.

 

O deset minut později došlo k nepovedenému zákroku hostující obrany ve vlastním vápně a byla z toho penalta, které se ujal Brodský. Ten se nemýlil a bylo to už "jen" o tři branky - 2:5. Zápas již směřoval dokonce ale hosté přecejen stihli vstřelit ještě jednu závěrečnou branku. A byl to podruhé Racocha, který se při zakončení dobře zorientoval a překonal gólmana Vošmíka - 2:6. Tímto výsledkem zápas také skončil a hosté se tak usadili na samotném vrcholu tabulky s úctyhodným skóre 11:3. Domácí se naopak usadili na příčce 9.



Sestavy


SK Braškov
P. Vošmík [-] - P. Urban [-] (61. D. Petrla [-] ) , P. Přichystal [-] , M. Šalamoun [-] , D. Veselý [-] - J. Šebesta [-] , M. Krovoza [-] , J. Zábranský [-] (71. J. Korpa [-] ) , M. Hudousek [-] (82. D. Hoda [-] ) - J. Brodský [-] , J. Štoncner [-] -

TJ Sokol Dobrovíz
M. Švéda [-] - L. Krupička [-] , J. Vosáhlo [-] , T. Racocha [-] , M. Dolejš [-] , D. Novák [-] , J. Trnka [-] (73. D. Karfík [-] ) , P. Faigl [-] , P. Bouška [-] (84. V. Eliáš [-] ) , D. Fábry [-] (77. V. Knotek [-] ) , J. Krupička [-]

ŽK: 50. M. Šalamoun , 72. P. Přichystal - 29. L. Krupička , 87. D. Novák .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Procházka Václav - KUBEČKA Pavel, MANSOUR Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Adam Byrtus

Expert: Aleš Kraus
Tip experta: výhra hostů

Dobrovíz, ačkoliv právě postoupila, má hodně kvalitní kádr, Braškov je doma silný, ale přesto tipuju výhru hostů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů