2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2023 15:00

10.kolo, Divize D, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žďár přetlačil Starou Říši


Branky


10

Domácí potřebovali tři body a rozhodli o nich během prvního poločasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Do utkání měli lepší vstup domácí ,ale hned v 1. minutě střela na hostující branku zablokovala její obrana. Ve 23. minutě se do obrovské šance dostali také hosté, ale z dobré pozice šla střela nad branku Šenkýře. Ve 26. minutě se na pravé straně uvolnil Šerý a jeho centr našel hlavu Krajča, který poslal míč neomylně k tyči - 1:0. V 37. minutě to zkoušel střelou za vápnem Šerý, ale brankář Dutka jeho střelu vyrazil a dorážka domácích mířila nad branku. Ve 40. minutě se mohli domácí radovat podruhé, když zpětnou nahrávku od lajnové čáry poslal Sodomka do šibenice - 2:0. Tak také skončil za jasné převahy domácích první poločas.

 

Domácí si vedení pohlídali

Druhý poločas se domácí pokoušeli navýšit náskok v 62. minutě přímý kop z levé strany trefil jen břevno Dutkovy branky. Přímý kop měli v 71. minutě k dispozici také hosté. Centr našel na malém vápně Borzenka, který hlavou snížil - 2:1. Do třetice přímý kop zkoušel zakroutit do branky v 77. minutě domácí Šerý, ale Dutka vytáhl skokem k tyči výborný zákrok. Víc šancí již tento souboj ze spodku tabulky nenabídl. Žďárští fotbalisté se tak po zasloužené domácí výhře posunuli na 11. místo v tabulce.

 

FC Žďár nad Sázavou / web

 



Ohlasy k zápasu


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
Václav Pohanka (trenér): Vstup byl z naší strany výborný. Výsledek neodpovídá průbehu zápasu. Dobře pro nás začala i druhá půlka, ale neproměnili jsme dvě šance a po snížení jsme se až do konce strachovali.




Sestavy


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
J. Šenkýř [-] - J. Nedvěd [-] , P. Severa [-] , R. Sodomka [-] (83. M. Srnský [-] ) , D. Krajčo [-] (83. T. Trojánek [-] ) , J. Dočekal [-] , M. Šerý [-] (92. J. Jiroušek [-] ) , D. Galia [-] (75. S. Švoma [-] ) , Č. Vitásek [-] , O. Horák [-] , P. Fiala [-]

FSC Stará Říše
R. Dutka [-] - J. Chramosta [-] , M. Pokorný [-] (53. J. Pospíchal [-] ) , V. Wiederlechner [-] , S. Borzenko [-] , J. Cejpek [-] , O. Kvych [-] , R. Svoboda [-] (63. J. Špalek [-] ) , T. Lát [-] , O. Tupik [-] (63. M. Zarovnii [-] ) , D. Čížek [-]

ŽK: 78. P. Fiala , 93. P. Severa - 56. O. Tupik , 93. S. Borzenko .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Mach Karel - SIVERA Jan, DENEV Alex.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Adrian Merdita
Tip experta: výhra domácích

Vyrovnaný zápas, ale Žďár si to pohlídá a vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích