2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2023 16:00

9.kolo, Divize A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Doubravka v tradičním divizním souboji padla na hřišti Soběslavi


Branky


15

Souboj dvou klasicky divizních týmů, na který se pravidelně těší mnoho fanoušků Divize A, se i tentokrát nesl ve znamení velmi zajímavé bitvy, kterou nakonec zvládli domácí fotbalisté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Klidná první půle

Jakkoli jsou si oba celky v tabulce velmi blízké– Soběslav současnosti drží osmou pozici, Doubravka je na místě desátém, Přinesla nám první půle poměrně klidný průběh, neboť se ani jeden z týmů nedokázal prosadit. Bezmála dvě stovky fanoušků tak sledovalo velmi zajímavou a vyrovnanou bitvu, která bezesporu tuto soutěž zdobí. Díky bezchybnosti obou obran se ale diváci museli spokojit s vyrovnaným stavem po prvním poločasu.

Domácí nakonec využili svých výhod

A nebylo to jen výhoda domácího prostředí, ale i výhoda výrazně zvýšené aktivity, což mělo za následek velmi rychlou branku po začátku druhého poločasu. Skóre tak otevřel ve 48. minutě Filip Vaněk, a poslal tak domácí fotbalisty do vedení.


Na tuto branku zareagoval, již tradičně dobře hrající, Jan Vítovec, kterému se v 69. minutě utkání podařilo vstřelit pojistku v podobě druhé branky, což definitivně zpečetilo osud doubravských fotbalistů, kteří ze Soběslavi odjeli bez bodů.


Průběžně osmá Soběslav se příštím kole představí na hřiště Aritmy Praha, Doubravku čeká přímý souboj o devátou pozici, kterou v současnosti hájí Rokycany.



Sestavy


FK Spartak Soběslav
M. Červenec [-] - J. Boháč [-] , T. Kubart [-] , P. Bouchal [-] , V. Hoffmann [-] - O. Boucník [-] , D. Pravda [-] (81. M. Coufal [-] ) , D. Dumbrovský [-] (73. V. Dvořák [-] ) , F. Vaněk [-] - T. Hájek [-] , J. Vítovec [-] (89. F. Švec [-] ) -

SK Senco Doubravka
J. Luhový [-] - M. Nový [-] , R. Novák [-] , M. Mlynařík [-] (81. D. Novák [-] ) , L. Vacata [-] (63. M. Jandík [-] ) , D. Hendrych [-] (72. V. Světlík [-] ) , J. Blažek [-] , V. Kovář [-] (46. M. Patrovský [-] ) , M. Uzlík [-] (46. J. Kule [-] ) , P. Zajíček [-] , P. Krejčí [-]

ŽK: 62. D. Dumbrovský - 85. P. Zajíček .
Počet diváků: 177. Rozhodčí: Koranda Tomáš - POLENA Jiří, BUDIL Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Domácí sice nejmají loňskou formu, ale tento zápas zvládnou za tři body.