Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2023 16:00

9.kolo, Divize A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sokolov nekompromisně vyřídil Hořovice. Baník domácí vyprovodil pěti brankami


Branky


15

Velmi nepopulárního bůra si za svůj výkon vysloužili fotbalisté Hořovic. Jakkoli skóre prvního poločasu nenaznačovalo velkou divočinu, Sokolov svého soupeře zcela jednoznačně přehrál, a pokračuje v honbě za umístěním v TOP 3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Již v půli komplikace

Pro fotbalisty Hořovic se nejednalo o povedený poločas, neboť po prvních 45 minutách ukazovala tabule nepříznivý výsledek 0:2. Tento nepříznivý výsledek se začal formovat ve 30. minutě, kdy Daniel Krlička otevřel skóre, a sto padesát diváků tak přihlíželo pomalu začínající zkáze domácího týmu. Na první branku navázal o 12 minut později Lukáš Komberec, jehož branka znamenala dokonání poločasového dění.

Divoké minuty sedmdesáté

Stejně divoké, jako 70. léta byly v tomto utkání sedmdesáté minuty. Během tohoto intervalu padly dvě Branky, které dozajista určily vítěze tohoto duelu. Úderem 70. minuty se prosadil Dominik Kubinec, na kterého navázal o dvě minuty později Matyáš Dubnický. Už tato smršť by sama osobě stačila, avšak v 83. minutě dokončil ohromující výhru Sokolova Tomáš Holík, jehož branka zakončila drtivou porážku hořovického celku.


Ten se tak nachází na průběžném sedmém místě, a reputaci si bude moct napravit v příštím kole na hřiště Českého Krumlova, který je v tabulce výrazně níž. Čtvrtý Sokolov vyzve v  dalším kole na domácí půdě Jindřichův Hradec.



Sestavy


SK Hořovice
O. Beran [-] - O. Bělohlávek [-] , L. Landa [-] , N. Wacker [-] , M. Záluský [-] (86. R. Vokůrka [-] ) , J. Mareš [-] , M. Kuška [-] , P. Bašík [-] (46. T. Kos [-] ) , L. Puchmertl [-] (73. O. Sarvaš [-] ) , T. Hlídek [-] (61. F. Čapek [-] ) , J. Smetana [-]

FK Baník Sokolov
J. Švihořík [-] - D. Kubinec [-] (73. T. Mikleš [-] ) , L. Komberec [-] (55. T. Zázrivec [-] ) , L. Václavík [-] , A. Čížek [-] (73. J. Macák [-] ) , J. Anděl [-] (39. M. Dubnický [-] ) , T. Holík [-] , V. Kraus [-] , M. Kabantsov [-] , D. Krlička [-] , K. Kýček [-]

ŽK: 46. T. Kos - 60. A. Čížek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: PANSKÝ Michal - ŠIŠKA Pavel, KOTALÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Souboj sousedů v tabulce skončí smírem.