1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2023 17:00

5.kolo, Divize A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Soběslavský průlom na půdě Tachova: Po třech prohrách přišla důležitá vzpruha


Branky


19

Soběslav byla v poslední době v poměrně nepříjemném útlumu, který přinesl značnou bodovou ztrátu. Faktem ale zůstává, že i letos je prozatím celá soutěž velmi vyrovnaná, a tak se nejednalo o nějakou katastrofu. Problém lehce nastává u fotbalistů Tachova. Jakkoli i spodek tabulky nevykazuje nějaké značné bodové rozdíly, nepodařilo se místním fotbalistům uhrát ani bod, a tak je právě Tachov posledním týmem, který na body čeká.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bleskové vedení vydrželo

Hosté se do vedení v tomto duelu dostali poměrně rychle, a to díky brance v deváté minutě utkání, o kterou se postaral David Pravda. Ten tak obstaral velmi důležité vedení, které hostujícímu celku vydrželo po celou dobu prvního poločasu. Do šaten tak odcházela radostnější Soběslav.

Tři body na poslední chvíli

Tachovští vstoupili do druhé půle s odhodláním nepříznivý průběh utkání zvrátit, a to se také na chvíli podařilo. Ve 49. minutě se postaral o vyrovnávací branku Tomáš Vejvoda, a domácí tak byli rázem na bodech.


Tento stav vydržel na tachovském hřišti poměrně dlouho, zvrat ale nastal v 87. minutě, kdy Vítězslav Dvořák vrátil vedení na stranu Soběslavi. Pojistku, která tak definitivně potvrdila zisk tří bodů, přidal úderem 95. minuty Marek Coufal.


Soběslav tak dokázala prolomit svou neúspěšnou sérii, a jejich fanoušci se mohli po delší době těšit ze zisku tří bodů.



Sestavy


FK Tachov
P. Landrgott [-] - D. Frank [-] (55. J. Horváth [-] ) , J. Šuranský [-] , P. Sláma [-] , T. Vejvoda [-] , M. Šoul [-] , P. Kořínek [-] , G. Lanfranchi [-] , J. Viterna [-] (82. G. Nieves [-] ) , R. Umanskyi [-] (82. Z. Sloup [-] ) , K. Semenov [-] (55. D. Bulaiev [-] )

FK Spartak Soběslav
M. Červenec [-] - M. Hromada [-] (46. J. Větrovský [-] ) , J. Boháč [-] , T. Kubart [-] , V. Hoffmann [-] - D. Dumbrovský [-] (90. M. Coufal [-] ) , D. Pravda [-] , O. Boucník [-] (65. F. Švec [-] ) , F. Vaněk [-] - T. Hájek [-] , J. Vítovec [-] (65. V. Dvořák [-] )

ŽK: 52. M. Šoul , 61. R. Umanskyi , 93. Z. Sloup - 38. O. Boucník . ČK: 55. F. Vaněk .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Hányš Martin - COUFAL Jaroslav, MAKOVEC Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů