Z. Kuna 75. (p.)
1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2023 17:00

5.kolo, Divize A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mariánky na vrcholu! Výhra nad Českým Krumlovem týmu zajistila první místo!


Branky


75. Z. Kuna (p.) - 3. M. Kapolka , 50. A. Beránek , 62. J. Dvořák
20

Průběžným lídrem po 5. kole Divize A jsou Mariánské Lázně. Možná poněkud překvapivé výkony předvádí tým, který v loňském ročníku hrál spíše na středu tabulky. Jejich velmi dobré výkony pokračovaly i, v pořadí pátém boji, proti Českému Krumlovu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Blesková domácí zkáza

Pro domácí se nejednalo o zvládnutý start utkání. Domácí brankář byl donucen ke kapitulaci již ve třetí minutě utkání, kdy se prosadil Martin Kapolka, a vyslal tak domácí do vedení. Tato blesková branka domácí zaskočila natolik, že se Českému Krumlovu nepodařilo nikterak zareagovat. Hosté ale rovněž nedokázali svůj náskok navýšit, a tak se bez mála 150 přítomných fanoušků muselo spokojit s poločasovou ztrátou domácího týmu.


Ten po odehraných 45 minutách ztrácel o jednu branku.

Nekompromisní druhá půle, korekce z penalty

Hosté pokračovali ve velmi dobré hře i ve druhé půli, kde dokázali využít vícero šancí, a jednoznačně tak potvrdit svou roli favoritů. V padesáté minutě zvyšoval už na 0:2 Adam Beránek, jehož branka tak přinesla na střídačku hostí poměrně příjemný klid, neboť vidina bodů se v tu chvíli zdála být prakticky jasná.


O to více jasná situace se nám napsala ve dvaašedesáté minutě díky brance Jana Dvořáka, jehož branka zajistila doslova pohodlné vedení. Domácí se ale nakonec dočkali alespoň jedné branky. V 75. minutě se z penalty prosadil Zdeněk Kuna.


Po tomto duelu tak Český Krumlov zůstává na předposledním místě s pouhým bodem na kontě. Mariánské Lázně ale zažívají dobu sportovně přenádhernou, a dominují tak soutěži.



Ohlasy k zápasu



FC Viktoria Mariánské Lázně
Aleš Zach: Utkání jsme začali výborně a už ve 3.minutě po hezké akci Kapolky a ještě hezčí střele na zadní tyč,jsme vedli 1-0…Ještě chvíli jsme pokračovali v aktivitě,měli několik dobrých příležitostí,ale gól nepřidali…Nepochopitelně jsme přestali být v pohybu a ke slovu se dostali domácí…Nejdřív jsme nezachytili náběh za obranu,po skrumáži ve vápně byla nařízena penalta,kterou i včera opět výborný Filip Hinterholzinger vyrazil…Následně jsme po rohovém kopu nechali zcela volného domácího hráče,který hlavou mířil ze dvou metrů přesně do padajícího Hinterholzingera…Druhou půli jsme udělali jednu změnu,kdy nevýrazného Diega vystřídal Buršík…Hru jsme zrychlii, zpřesnili a utkání zcela ovládali…Gólově se v 50.min.prosadil Beránek střelou u trestného kopu a v 62.minutě po dorážce Dvořák…Jenže pak jsme si svojí lehkovážností zápas zkomplikovali…Po zbytečném rohu byla opět ve skrumáži nařízena penalta (taková zvláštní), a ta již skončila v síti…Následně jsme hru opět oživili střídajícími hráči, měli do otevřené obrany dost šancí úplně rozhodnout, ale nestalo se již nic…Zápas to byl těžký, Krumlov se snaží hrát konstruktivně, a rozhodně bych ho neodepisoval…Naši hráči ale hráli s velkým nasazením, po většinu zápasu zodpovědně,nebyli líní na krok a byla na nich vidět touha uspět a co nejvíc se vzdalovat sestupovým vodám, protože loňský podzim je nejen pro realizační tým, ale i pro hráče, obrovským strašákem…



Sestavy


FK Slavoj Český Krumlov
O. Polanský [-] - A. Parakhnenko [-] , L. Vávra [-] , R. Kolář [-] , D. Trmal [-] , M. Švec [-] , R. Ryneš [-] (84. J. Matuška [-] ) , P. Vaněk [-] (66. O. Matuška [-] ) , J. Kabele [-] , Z. Kuna [-] , T. Gelnar [-] (66. M. Svoboda [-] )

FC Viktoria Mariánské Lázně
F. Hinterholzinger [-] - M. Šimek [-] , D. Cinkanič [-] , J. Dvořák [-] , A. Beránek [-] - . Tapia [-] (46. M. Buršík [-] ) , M. Kapolka [-] (82. M. Brož [-] ) , M. Drahorád [-] , D. Skopový [-] (82. J. Hošek [-] ) , M. Štůla [-] - M. Peška [-] (61. P. Holub [-] )

ŽK: 38. R. Kolář , 83. Z. Kuna - 45. . Tapia .
Počet diváků: 145. Rozhodčí: Štefan Michal - GLOGAR Lukáš, GERHARDT Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů