V. Zítek 30.
M. Záluský 43. (vl.)
2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2023 10:30

4.kolo, Divize A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kulisa jako z jiné dimenze: Derby Komárova s Hořovicemi okořenili diváci, i trochu smůly


Branky


30. V. Zítek , 43. M. Záluský (vl.)
21

Utkání dvou odvěkých rivalů přineslo hned několik superlativ. Celému zápasu přihlížela velmi úctyhodná divácká návštěva- 795 diváků tak mělo možnost sledovat velmi zajímavou bitvu, ve které domácím napomohlo i trochu štěstí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na branky rozhodnuto již v půli

Celý osud utkání zpečetily dvě branky, které tak ozdobily celkový průběh tohoto střetnutí dvou dlouhodobých rivalů. Na tu první branku se ale čekalo poměrně dlouho. Ve třicáté minutě se prosadil Vojtěch Zítek a vyslal tak domácí do vedení, které bylo pro Komárov takovým prvním odrazovým můstkem v utkání. Celý průběh byl dokonán velmi smolnou situací, do které se zapletl hostující Michal Záluský. Jeho smolný vlastní gól definitivně ukončil naděje hostujících Hořovic, které po první půli zaznamenaly ztrátu dvou branek.

Druhá půle ve stejném scénáři, výsledek ale beze změn

Druhá polovina utkání pokračovala v prakticky stejném gardu, jako půle první. Hosté byli na míči aktivnější, tvořili si několik zajímavých příležitostí, ale suma sumárum se nedokázali efektivním způsobem prosadit, a tak se nakonec mohli radovat domácí, kteří před nádhernou domácí kulisou dokázali urvat cenné tři body.


Druhá půle ale přecijen měla několik vad na celkové kráse, jako například přílišné množství faulů a dalších přestupků, které mnohdy byly poměrně zbytečné.
Průběžně šestý Komárov tak zdolal čtvrté Hořovice.



Ohlasy k zápasu



SK Hořovice
Jiří Mareš: Dá se říct, že jsme začali zase slušně, podle očekávání drželi míč a prvních dvacet minut měli pod kontrolou. Nedali jsme jednu tutovku a pak jsme začali hrát až moc lehkovážně, jakoby se nemohlo nic stát. Samozřejmě jak to ve fotbale bývá, domácí z prvního centru do vápna někdy v půlce první poloviny dali gól po odraze do tyčky a našeho gólmana. To nás ještě dostatečně neprobudilo z naší bohorovnosti a po rohu jsme dostali druhý ušmudlaný gól před poločasem. Důrazně jsme si k tomu něco řekli o poločase a druhá půle byl stejný scénář, že jsme drželi míč, domácí byli v hlubokém bloku a čekali na brejky. Hodně se už hra kouskovala, bylo hodně faulů a různého zdržování a už jsme s výsledkem nedokázali pohnout. Dá se říct, že jsme si dnešní utkání prohráli hlavně sami naší lehkovážností a neproměněním šancí v prvních dvaceti minutách. Je potřeba se zase vrátit k poctivé práci a zodpovědnosti a ne si jen jít zahrát dobrý fotbal. Připravíme se na Doubravku a v domácím prostředí si jdeme zase pro vítězství.



Sestavy


FK Komárov
O. Bleha [-] - P. Ženíšek [-] , J. Lukavský [-] , T. Břížďala [-] , D. Klimeš [-] , J. Mojdl [-] (23. V. Lehedza [-] ) , A. Vokáč [-] , A. Vokáč [-] (90. M. Nedvěd [-] ) , O. Lang [-] , M. Pužík [-] , V. Zítek [-] (86. T. Srp [-] )

SK Hořovice
O. Beran [-] - O. Bělohlávek [-] (55. F. Čapek [-] ) , L. Vostárek [-] , N. Wacker [-] , M. Záluský [-] , J. Mareš [-] (75. R. Vokůrka [-] ) , M. Kuška [-] , Š. Šíma [-] (55. V. Königsmark [-] ) , L. Puchmertl [-] , T. Hlídek [-] , J. Smetana [-]

Počet diváků: 795. Rozhodčí: Matějček Milan - GERHARDT Jiří, JEŽEK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

25. 8. 2023 13:00
výhra hostů
Dominik Síbr

Expert: Jakub Blažek
Tip experta: remíza

Opět nerozhodně. Navíc derby dvou rivalů. Body se budou dělit.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích