1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2023 17:00

3.kolo, Divize A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Neomylné Hořovice na domácí půdě nezklamaly: Rokycany opět bez bodu


Branky


22

Letos velmi dobře rozjeté Hořovice se na domácí půdě představily v utkání s Rokycany. Pro hráče nepříjemně slunečné počasí doplnila velmi příjemná divácká kulisa, která odcházela ze hřiště v dobré náladě. Domácí fotbalisté udrželi náskok z úvodní půlhodiny, a vyhráli rozdílem jedné branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí od úvodu lepší, místním hrdinou dne byl Wacker

Hořovice do utkání vstoupily o poznání lépe, a od úvodních minut drželi balón právě domácí fotbalisté, a hosté tak byli odsouzeni k trestu v podobě permanentního bránění. Domácí fotbalisté si vytvořili několik zajímavých příležitostí, ale brankou skončila až ta v sedmadvacáté minutě, o kterou se postaral domácí hrdina Nikolas Wacker, který poslal Hořovice do náskoku, který se pro ně stal definitivním.

Ve druhé půli masivní střídání, ale beze změn ve výsledku

Od úvodu druhé půle jsme se dočkali poměrně rozsáhlého střídání na obou stranách, celkem šlo o více jak osm výměn. Ale ani čerstvé síly nepomohly rokycanským k vyrovnání tohoto duelu, kde byli domácí tím, kdo diktoval průběh hry.


Po celé utkání panovalo velké vedro, ale i tak se utkání hrálo v poměrně dobrém tempu. Domácí vytvořili ještě několik zajímavých šancí, které ale neskončily brankou, a tak se Hořovice radovaly z udržení dosavadní neporazitelnosti, kterou již drží jen dva týmy v tabulce. Rokycany jsou v současnosti jedenácté se ziskem pouhých tří bodů.



Ohlasy k zápasu


SK Hořovice
Jiří Mareš: Do zápasu jsme opět vstoupili velmi dobře a od začátku drželi míč na kopačkách, hosté se pouze bránili. Přišli i šance, z nichž jsme jednu proměnili a zaslouženě šli do vedení. To mohlo být i vyšší, ale další šance jsme nevyužili. Druhou půli jsme chtěli hrát stejně aktivně i přes nepříjemné vedro, což se nám celkem dařilo, ale bohužel jsme svoje příležitosti opět nedotáhli až ke gólu. Soupeř měl jedinou střelu na branku za celý zápas. Závěr jsme si už pohlídali a zaslouženě zvítězili. Chceme tu vítěznou šňůru držet samozřejmě co nejdéle a jedeme dál.

FC Rokycany
Jan Matas: Za mě to bylo hrozně těžké utkání. V tom utkání jsme moc nedrželi balón, a bylo to poměrně utrápené. Přišlo mi, že Hořovice více chtěly, a my jsme k tomu asi ne úplně dobře přistoupili. Faktem je, že bylo opravdu šílené vedro, na což se samozřejmě nechci vymlouvat. Pro nás to byl zkrátka zápas, který se nepovedl, a budeme se soustředit na další zápas, který máme doma.



Sestavy


SK Hořovice
O. Beran [-] - O. Bělohlávek [-] (66. Š. Šíma [-] ) , R. Vokůrka [-] (66. F. Čapek [-] ) , L. Vostárek [-] , N. Wacker [-] , M. Záluský [-] (69. V. Königsmark [-] ) , J. Mareš [-] , M. Kuška [-] , L. Puchmertl [-] , T. Hlídek [-] , J. Smetana [-]

FC Rokycany
D. Houdek [-] - J. Matas [-] , R. Pražský [-] , M. Černý [-] (73. D. Holek [-] ) , S. Horváth [-] (46. D. Lehký [-] ) , J. Laubr [-] , T. Zajíček [-] (73. A. Domingues [-] ) , J. Hereit [-] , R. Ryba [-] (59. M. Nový [-] ) , M. Rybař [-] , J. Procházka [-] (59. L. Karlíček [-] )

ŽK: 53. J. Smetana , 79. J. Mareš - 38. M. Rybař , 82. J. Hereit , 92. M. Nový .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Linhart Martin - JIRÁK Jiří, PEKAŘ Eduard.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Dominik Síbr

Expert: Lukáš Karlíček
Tip experta: výhra hostů

My jedeme do Hořovic, a doufám, že zvítězíme a odvezeme domu 3 body

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích