A. Presl 44.
1:4
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2023 17:00

2.kolo, Divize A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klatovy si na domácí půdě neporadily s Mariánskými Lázněmi


Branky


44. A. Presl - 10. M. Kapolka , 47. . Tapia , 87. . Tapia , 91. P. Holub
22

Do půle vyrovnaná bitva přinesla svého vítěze právě díky druhým 45 minutám. Fotbalisté Klatov díky nezvládnuté druhé půli nenavázali na výkon z minulého utkání, a vyšli tak bodově na prázdno. Po velmi dobrém výkonu se radovali hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle po brance

Do utkání vstoupili lépe hosté, kteří se, především díky velmi dobré aktivitě, dostali velmi rychle do vedení. Již v desáté minutě se prosadil Martin Kapolka, a vyslal tak domácí vstříc bodům.


Do konce první půle se o vyrovnání stihl postarat Antonín Presl. Pro domácí Klatovy to ale byla první, a také poslední branka v tomto duelu.

V druhé půli dominovali hosté

Doslova hrdinou Marianskych Lázní se stal Diego Fraites Tapia, kterému se podařilo prosadit se ve druhém poločasu hned dvakrát. Jeho první radost přišla ve 47. minutě, a svůj střelecký den zakončil trefou v minutě 87.


Definitivní tečku za utkáním udělal v poslední minutě utkání Petr Holub, který upravil na konečných 1:4.


Mariánské Lázně tak po prvním nezvládnutém utkání připsaly i první výhru. Klatovy v soutěži pokračují s pouhým bodem z remízy po prvním kole.



Ohlasy k zápasu



FC Viktoria Mariánské Lázně
Aleš Zach: Čekali jsme těžké a tvrdé utkání a to se potvrdilo…Klatovy do zápasu vstoupili lépe,byli aktivní ,ale bez vyložených šancí…Trochu je pak zmrazil náš povedený brejk,kdy po přihrávce Beránka skóroval Kapolka…Měli jsme i další šamce,ale bohužel neproměnili a těsně před pauzou se po naší chybě uprostřed hřiště dostali do brejku domácí a zkušený Presl obstřelil vybíhajícího Hinterholzingera a bylo srovnáno…V poločase jsme museli vystřídat gólmana,protože Hinterholzingerovi se udělalo zle a musel ven a tak nastoupil Gembický,kterému asi v 60.minutě v souboji zlomili nos,ale utkání dochytal a nutno říci,že fantasticky!Do druhé půle jsme vyslali i naši novou posilu Diega a i tento hráč podal nadstandardní výkon a vstřelil dvě branky.Nejprve dorážku po rohovém kopu a pak po chytré a pěkné střele z hranice vápna v 87.minutě…Účet dovršil Petr Holub hlavou v 90.min…Vypadá to na jasný druhý poločas,ale hra byla vyrovnaná a i domácí hrozili…Kluci však podali zodpovědný výkon a moc chtěli podpořit Honzu Gembického,který utkání dochytal se zlomeným nosem…Za to jim všem patří veliký dík od celého realizačního týmu!



Sestavy


SK Klatovy 1898
T. Novák [-] - M. Lukeš [-] , F. Velfl [-] (33. T. Vaněk [-] ) , F. Holík [-] (52. J. Javorský [-] ) , L. Prokop [-] , Z. Krejčiřík [-] , M. Janda [-] , M. Lávička [-] , A. Presl [-] , M. Ferko [-] , M. Málek [-] (82. M. Barborka [-] )

FC Viktoria Mariánské Lázně
F. Hinterholzinger [-] (46. J. Gembický [-] ) - A. Beránek [-] , D. Cinkanič [-] , M. Šimek [-] (78. M. Peška [-] ) , J. Dvořák [-] - M. Štůla [-] , F. Renza [-] (46. . Tapia [-] ) , D. Pěček [-] (78. M. Brož [-] ) , D. Skopový [-] (70. J. Hošek [-] ) , M. Kapolka [-] - P. Holub [-]

ŽK: 72. M. Lukeš , 95. A. Presl - 4. A. Beránek , 63. D. Pěček , 93. . Tapia .
Počet diváků: 230. Rozhodčí: PANSKÝ Michal - VYCHODIL Tomáš, KOTALÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dominik Síbr

Expert: Ondřej Lang
Tip experta: výhra hostů

Očekávám, že zvítězí Mariánské Lázně.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Z města růží do lázeňského města varského kraje body neodejdou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích