2:1
(2:0)
74. D. Kubinec (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2023 10:15

2.kolo, Divize A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Aritma i nadále stoprocentní: První domácí utkání přineslo výhru nad Sokolovem


Branky


13. S. Kubr , 45. D. Macháček - 74. D. Kubinec (p.)
22

Pražané prozatím prožívají o sto osmdesáti stupňový obrat oproti minulé sezóně. V té letošní je Aritma prozatím nekompromisní, což potvrdila i ve svém prvním domácím utkání sezóny. Na rozpáleném hřišti si domácí fotbalisté, se sto padesáti diváky v zádech, poradili s Baníkem Sokolov poměrem 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Praha od úvodu aktivnější

Právě pražský celek byl tím, který si od samotného úvodu dokázal tvořit více šancí, které taky dokázal patřičně využít. Vůbec o první branku utkání se ve třinácté minutě postaral Stanislav Kubr, který tak poslal Aritmu do vedení, a zadělal Sokolovu na problémy.


Domácí i nadále pokračovali ve hře, která přinášela velmi vyrovnaný, ale také divácky zajímavý, fotbal. Do konce první půle se stihl prosadit druhý domácí střelec- David Macháček. Po prvních 45 minutách si tak domácí tým odnesl celkem poklidné dvoubrankové vedení.

Střídání Sokolovu (ne)pomohlo

Sokolov po prvním poločase poměrně výrazně protočil sestavu, a možná i to lehce napomohlo k celkovému výsledku. Faktem ale je, že to byla Aritma, která i v druhé půli naprosto kontrolovala situaci. Problémem domácího celku bylo neproměnění mnoha šancí, a tak se dostavilo typické „Nedáš, dostaneš.“  Sokolovský Dominik Kubinec ve čtyřiasedmdesáté minutě snížil po proměněném pokutovém kopu. Toto snížení bylo poslední brankou utkání.


Po druhé výhře tak Aritma drží první místo v tabulce. Spolu s Hořovicemi jsou tak jediným týmem, který je v letošní divizní sezóně stále neporažen. Sokolov je s jedním bodem na kontě dvanáctý.



Ohlasy k zápasu


SK Aritma Praha
Ladislav Prošek: Bylo to první domácí utkání, ve kterém jsme chtěli navázat na předchozí výsledky, což se nám podařilo. Byli jsme aktivní, jakkoli se jednalo o vyrovnané utkání, tvořili jsme šance, a dokázali jsme je využít. Škoda několika nevyužitých šancí ve druhé půli, kdy i hosté snížili. Hráčům patří poděkování, počasí bylo opravdu teplé, ale dokázali jsme se na to adaptovat.




Sestavy


SK Aritma Praha
D. Roub [-] - J. Vožický [-] (71. V. Musil [-] ) , M. Komárek [-] (91. T. Kolínek [-] ) , A. Novotný [-] (71. D. Dostál [-] ) , D. Macháček [-] (86. L. Kozohorský [-] ) , J. Mareš [-] , S. Kubr [-] , V. Lőffler [-] , Š. Dostál [-] , D. Hodík [-] , T. Ielitro [-]

FK Baník Sokolov
V. Štrunc [-] - L. Komberec [-] (46. T. Zázrivec [-] ) , D. Kubinec [-] , L. Václavík [-] (46. T. Mikleš [-] ) , R. Schimmer [-] (79. M. Fojtík [-] ) , A. Čížek [-] (46. M. Kraclík [-] ) , D. Richter [-] (46. J. Macák [-] ) , V. Kraus [-] , D. Krlička [-] , M. Kabantsov [-] , K. Kýček [-]

ŽK: 41. A. Čížek , 88. M. Fojtík .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Matějček Milan - MACHÝČEK Lukáš, CHLÁDEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dominik Síbr

Expert: Ondřej Lang
Tip experta: výhra domácích

Aritma je doma silná, věřím, že domácí potvrdí body z prvního kola v ML

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Aritma je doma silná a vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích