Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2023 16:30

21.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Větřkovice porazily Radkov


Branky


8

Ve velmi chladném počasí se utkal tým z prostřed tabulky proti týmu, který se nachází třetí od konce. Domácí Větřkovice nastoupili ve velmi oslabené sestavě a Radkov viděl možnost uhrát nějaký slušný výsledek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Větřkovice získaly vedení v prvním poločase

Hned ve 2. minutě se dostal do úniku útočník Větřkovic a umístěnou střelou poslal domácí do vedení. Radkov měl více ze hry a snažil se něco vymyslet ale v 16. minutě opět se dostal do úniku stejný hráč domácích a krásným lobem zvýšil skóre na 2:0. O pouhé 4 minuty později dokázal Radkov vstřelit gól po krásné střele z 20 metrů k tyči a snížil skóre o jediný gól. Na konci poločasu domácí rozehrávali rohovky kop po kterém došlo ke kontaktu gólmana a útočníka domácích. Gólman hostů utrpěl zranění a nebylo jisté zda nastoupí do druhého poločasu.

Větřkovice svůj náskok zvýšily

Do druhého poločasu Radkov nastoupil s novým gólmanem, který měl minimální zkušenosti. Radkov se od začátku druhého poločasu velmi trápil a nebyl schopen si přihrát nebo vytvořit nějakou slibnou šanci. Větřkovice toho chtěli využít ale všechny protiútoky dokázal Radkov ubránit. V 56. a 58. minutě dokázal útočník z Větřkovic vyčistit od pavučin obě šibenice, kde by byl i lepší brankář bezradný. Poté se hra trochu stabilizovala a Radkov už začal hrát vyrovnanou partii. Jenže v 75. minutě se druhý útočník Větřkovic dostal do úniku a zkusil vystřelit na bránu a po velké hrubce brankáře Radkova, kterému balon prošel mezi nohama, bylo skóre už 5:1. Domácí už viděli jistotu výhry ale hosté se ještě nevzdali.Hned z rozehrávky po obdrženém gólů vstřelili hosté gól. Tento gól je nakopnul a o 3 minuty později dokázal Radkov krásným zapadáčkem k tyči snížit skóre na 5:3. Poslední minuty se odehrávali na půlce domácích. Radkov ale už nedokázal vstřelit další góly a domácí získali všechny body.



Sestavy


TJ DUBINA Větřkovice
D. Šťastný [-] - A. Vymazal [-] , J. Bria [-] , J. Beinhauer [-] , M. Houfek [-] , M. Dubový [-] , R. Lichovník [-] , D. Rychter [-] , J. Hluchý [-] , L. Chlebík [-] , P. Lichovník [-]

TJ SPS Radkov
K. Košický [-] - T. Tyč [-] , R. Sivák [-] , M. Masnica [-] , J. Kysek [-] , T. Masnica [-] , M. Baláž [-] , J. Bikár [-] , P. Pohlodko [-] , D. Fišer [-] , L. Čapec [-]

ŽK: 50. L. Čapec .
Počet diváků: 22. Rozhodčí: KANIA Jaroslav - KUKOL Petr (N), PRDA Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Vojtěch Glos

Expert: Jan Hanslík
Tip experta: výhra domácích

Větřkovice využijí domácího prostředí a vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích