0:2
(0:0)
78. O. Sinchenko
88. D. Fišer (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2023 15:30

17.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radkov urval na půdě Vávrovic tři důležité body


Branky


78. O. Sinchenko , 88. D. Fišer (p.)
4

Již před začátkem zápasu bylo jasné, že to bude vyrovnaný zápas protože oba týmy se nachází na konci tabulky a vidina získat nějaké body byla velká.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nezáživný poločas

Od záčatku zápasu bylo vidět, že to bude velmi opatrná hra s kvalitní obranou a spolehnutí na zavahání soupeře, z které padne nějaký gól. Celý první poločas nepřinesl žádnou viditelnou šanci a vždy útok ztroskotal na obraně nebo střelou mimo bránu. Jediná větší šance se zrodila na konci poločasu, kdy se dokázal útočník Vávrovic utrhnout, ale hráč Radkova taktickým faulem této situaci zabránil za cenu žluté karty.

Zlomový bod v posledních minutách

Druhý poločas měl stejný průběh jako ten první. Čím víc  minut bylo odehráno tím víc všichni hráči diskutovali s rozhodčím a dožadovali se odpískání jakéhokoliv kontaktu. Vše se zlomilo v 78. minutě, kdy byl odpískán faul Vávrovic a hosté vycítili šanci skórovat ze slibné standardní situace. Na centr z pravé strany si velmi dobře naběhla nová posila Radkova a nechytatelně hlavou vsítil první gól. Od tohoto momentu šlo vidět, že Radkov vše stáhnul do obraných řad a soustředil se, aby neobdržel v posledních minutách gól a získal tak plný počet bodů. V 88. minutě došlo k vhazování na půlce domácích, kde pravý obránce Radkova velmi dobře našel útočníka Radkova v pokutovém území a ten se při zpracování balónu dostal do kleští se stopery Vávrovic a došlo ke kontaktu po kterém byla nařízena penalta. K penaltě se postavil nejzkušenější hráč Radkova a s přehledem proměnil. Poslední vteřiny se již už dohrávali z povinnosti.



Sestavy


FK NOVA Vávrovice B
M. Mička [-] - P. Šimeček [-] , D. Škopek [-] , I. Hanel [-] , J. Schreiber [-] , D. Brigula [-] , M. Schlehofer [-] , R. Bartusek [-] , J. Otipka [-] , R. Schreiber [-] , M. Repaský [-]

TJ SPS Radkov
K. Košický [-] - J. Bikár [-] , T. Tyč [-] , O. Sinchenko [-] , P. Pohlodko [-] , T. Masnica [-] , A. Horváth [-] , D. Fišer [-] , L. Čapec [-] , D. Bednarský [-] , M. Baláž [-]

ŽK: 65. M. Repaský - 44. M. Masnica .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: HLADÍK Miroslav - RICHLÝ Zdeněk (N), PRDA Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Vojtěch Glos

Expert: Jan Hanslík
Tip experta: výhra domácích

Vávrovicím jde o každý bod, to se dá říct také o Radkovu, ale body vybojují Vávrovice.

Tip: výhra domácích