0:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 15:00

17.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Otice si venku hravě poradily s Deštnou


Branky


3. D. Gorčica , 31. T. Rezner (p.) , 57. D. Brázdil , 82. O. Kurka
4

Otice si venku poradily s posledním týmem tabulky a ze čtvrtého místa se tak derou na druhé místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Otice měly navrch od prvního poločasu

Otice se dostaly do vedení již ve třetí minutě, kdy Rezner zahrával rohový kop, který doputoval ke Gorčicovi a ten otevřel svou brankou sobotní utkání. Otice pokračovaly ve tlaku, kdy trefily dvakrát brankovní konstrukci. Po 11. minutách ovšem zahrozili i domácí, ale přízemní střelu jednoduše zlikvidoval Weiss. Otice se dále snažily prolomit defenzívu Deštné. V 19. minutě po narážečce Brázdila, poslal Rezner míč před bránu, ale Otýpka ho nedokázal dostat do brány a z následné dorážky Kosmál přestřelil bránu. O pár minut později se uvolnil Brázdil, ale jeho střela skončila mimo 3 tyče, ani střela nehlídaného Byrtuse neskončila v síti, Hrdlička krásným zákrokem zachránil situaci. Ve 31. minutě byl v šestnáctce faulován Otýpka, k penaltovému kopu se postavil Rezner, který střelou po zemi k tyči nedal domácímu brankářovi Hrdličkovi šanci. Deštné mohlo zahrozit když Pácha ztratil míč, ale Šimon nedokázal šanci využít.

Otice přidaly ještě dvě branky

První minuty druhého poločasu byly takové oťukávací. V 50. minutě zkusil Uvíra vystřelit z dálky, ale střelu zlikvidoval gólman Hrdlička. V 57. minutě Otice poslaly lehký centr do šestnáctky a Hrdlička neudržel míč tím pádem Brázdil uklidil míč do branky. Na druhé straně zkusil prověřit gólmana Schuster, ale střela se nevešla mezi 3 tyče. Otice dále zkoušely střílet na bránu, ale střely jim likvidoval Hrdlička. V 71. minutě fauloval Šimon a rozhodčí mu ukázal první žlutou kartu utkání. V 82. minutě Rezner prošel obranou Deštné, namazal tak Kurkovi a ten razantní střelou po zemi k pravé tyči se nemýlil.



Sestavy


TJ Sokol Deštné
M. Hrdlička [-] - T. Liška [-] , R. Schuster [-] , J. Kamrád [-] , O. Pospěch [-] , R. Tesař [-] , A. Gábor [-] , O. Šimon [-] , O. Dorociak [-] , D. Gilík [-] , F. Trlica [-]

TJ Otice
K. Weiss [-] - J. Pácha [-] , L. Otýpka [-] , M. Uvíra [-] , D. Kosmál [-] , D. Brázdil [-] , O. Kurka [-] , D. Luzar [-] , T. Rezner [-] , D. Gorčica [-] , M. Byrtus [-]

ŽK: 71. O. Šimon .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: HLADÍK Miroslav - LHOTZKÝ Rudolf (N), HORNÝ David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Vojtěch Glos

Expert: Jan Hanslík
Tip experta: výhra hostů

Měly by to být povinné 3 body pro Otice.

Tip: výhra hostů