0:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2023 14:00

24.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pernarec vítězí v Líních a stále si drží čtyřbodový náskok


Branky


8

Do Líní zavítali hosté z Pernarce. Podle tabulky byli jasným favoritem hosté z Pernarce. Nakonec hosté opravdu zvítězili, připisují si tři body a stále si drží čtyřbodový náskok na druhou Hadačku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvoubrankové vedení hostů

Od začátku utkání byl Pernarec aktivnější, snažil se o rychlé přihrávky, naproti tomu domácí svou hru založili na nakopávaných balónech za obranu. Hosté si vytvářeli dobré příležitosti, které nedokázali proměnit, až v 19. minutě je dostal do vedení střelou k tyči František Košan ml. Domácí se snažili o vyrovnání, ale do vyloženě šance se jim dostat nedařilo. Ve 25. minutě si Tyr vyměnil míč s Bráchou, z první předal Hrubému a ten našel ve vápně Jiřího Navrátila, který střelou ze vzduchu zvýšil na 2:0 pro Pernarec. Hráči Líní začali hrát stejným způsobem jako hosté, pokoušeli se také o kombinační hru. V závěru poločasu mohl ještě zvýšit Brácha, ale nezamířil přesně.

Další dvě branky hostů

I ve druhém poločase se hrál zásluhou obou týmů pohledný fotbal. Šance si však vytvářeli jen hosté, jednu z nich v 63. minutě proměnil Daniel Brácha, který svůj dobrý výkon završil v 88. minutě, když ze závaru na malém vápně uzavřel na konečných 4:0.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Pernarec
Miroslav Horký: Věděli jsme, že Líně mají v domácím prostředí velmi dobré výsledky. Proto jsem chtěli do utkání vstoupit aktivně. Což se nám podařilo. Předvedli jsme dobrý výkon. Opět musím pochválit naše fanoušky, kteří nás celou sezónu neúnavně povzbuzují.



Sestavy


TJ Baník Líně B
F. Hodaň [-] - M. Šluk [-] , B. Dubský [-] (63. M. Šedivec [-] ) , T. Šoul [-] , F. Němeček [-] , T. Junk [-] (46. M. Zelenka [-] ) , D. Kunc [-] (46. J. Macho [-] ) , T. Königsmark [-] (46. L. Jůda [-] ) , L. Toth [-] , M. Dudík [-] , D. Kule [-]

TJ Sokol Pernarec
J. Míkovec [-] - M. Cihelka [-] , F. Košan [-] , V. Troch [-] , T. Doležal [-] - D. Brácha [-] , M. Tyr [-] , J. Hrubý [-] - J. Navrátil [-] (88. M. Pekar [-] ) , F. Košan [-] - O. Sláma [-] (79. O. Zouna [-] )

ŽK: 71. M. Šluk .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: BUREŠ Tomáš - ZÍTKA Vladimír (N), PACÁK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Klečka

Expert: Miroslav Oktábec
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů