2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 16:00

21.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trnová se posouvá do čela tabulky


Branky


14

Do Trnové zavítala Horní Bříza. Jednalo se o utkání prvního s druhým celkem tabulky. Oba celky přitom dělili tři body. Nakonec Trnová domácí utkání zvládla lépe a díky lepšímu vzájemnému skóre (první zápas výhra Trnové 4:2) se posouvá do čela tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jednobrankové vedení domácích

V prvním poločase byla hra z obou stran velmi obezřetná. Ani jeden z celků nechtěl udělat chybu a hrálo se převážně ve středu hřiště. Ve 26. minutě využil nedorozumnění hostů Patrik Mazák, který šel sám na brankáře a nezaváhal. Do konce poločasu si nakonec hosté vypracovali dvě příležitosti ke srovnání, ale domácí brankář Jakub Kříž tomu zabránil. Do kabin šli teda spokojenější domácí.

Otevřenější obrany hostů využili domácí až v závěru

Ve druhém poločase se obrázek hry moc nezměnil, domácí na hřiště vyrazili s tím, že budou převážně bránit a takzavně zaparkovali autobus na vápně. Hosté kombinovali kolem vápna, ale chyběl přesný centr, lepší finální přihrávka a tak si žádnou větší šanci nevypracovali. Naopak hosté využili otevřenější obrany a v  89. minutě se prosadil Pavel Chocholatý a uzavřel tak skóre zápasu na 2:0.



Ohlasy k zápasu



SK Horní Bříza B
Ladislav Hnát: Souboj o první příčku tabulky co se týče tempa hry a brankových příležitostí asi nenaplnil očekávání tohoto zápasu. Hra se v první půli po většinu času odehrávala po šestnáctky obou soupeřů, ani jeden tým nechtěl udělat chybu. Zhruba po půl hodině hry jsme bohužel jako první udělali chybu my, když jsme po naší špatné komunikaci na hřišti nechali domácího hráče běžet zcela volného na našeho gólmana, kterému domácí útočník nedal šanci. Po obdržené brance jsme se přeci jen ke konci první půle dostali do dvou velkých šancí, které nám však domácí gólman chytil. První půle tak skončila vedením domácích o jednu branku. Ve druhém poločase se obrázek hry příliš nezměnil, domácí se zatáhli, my jsme kombinovali před velké vápno soupeře, kde však naše snaha o dobrý centr nebo finální přihrávku končila. Hru jsme s přibývajícím časem logicky více otevřeli a domácí tým před koncem zápasu opět po naší chybě své vedení navýšil. Za celý druhý poločas jsme si žádnou gólovou šanci nevytvořili a tak jsme dnes vyšli střelecky naprázdno a zaslouženě prohráli.



Sestavy


TJ Sokol Trnová
J. Kříž [-] - P. Mazák [-] , P. Chocholatý [-] , F. Webr [-] , V. Kodera [-] , Z. Hojer [-] , P. Dolejš [-] , M. Fišer [-] , L. Baloun [-] , P. Kříž [-] , M. Chocholatý [-]

SK Horní Bříza B
D. Smolák [-] - T. Do [-] , V. Růžička [-] (46. M. Trojanec [-] ) , A. Daníček [-] , A. Lavička [-] (77. V. Němeček [-] ) , L. Janka [-] , L. Vodrážka [-] , D. Reindl [-] , F. Mornštajn [-] , V. Šimice [-] , V. Čechura [-]

ŽK: 38. F. Webr , 52. P. Mazák - 61. V. Čechura .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BUREŠ Tomáš - VODIČKA Petr (N), ZAVADIL Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Klečka

Expert: David Smolák
Tip experta: výhra hostů

Tady se bude lámat chleba, ale doufám ve výhru Břízy

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů