3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 17:00

21.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žihle doma zvládla utkání s Křelovicemi


Branky


14

Žihle doma přivítala Křelovice. Jednalo se o utkání dvou předposledních celků tabulky a tak bylo velmi důležité bodovat pro obě mužstva. Zápas nakonec lépe zvládli domácí a dotahují se tam bodově na hosty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový první poločas

První poločas doprovázela spousta nepřesností z obou stran. Oba týmy kazily přihrávky, nebylo tam kloudné zakončení. Na druhou stranu hra měla náboj a bylo to bojovné z obou stran. Na míči byli trochu více domácí, ale oba týmy dobře bránili a tak jsme v první poločase žádnou branku neviděli.  

Tři branky na straně domácích

Do druhého poločasu už vstoupili lépe domácí. Vytvořili si spoustu přímých kopů, rohů a to jim pomohlo se dostat do tlaku. Byla to prakticky jen otázka času než jim tam něco spadne. V 61. minutě se konečně dočkali, když hostující brankář centr z rohu pouze vyrazil k Janu Hánovi a ten pohotově uklidil míč do branky. V 72. minutě domácí zdvojnásobili své vedení. Gól padl opět z rohového kopu, Lukáš Rázek na sebe navázal dva hráče a za ním zůstal úplně volný Jan Kubíček, který si šikovně našel balón a ještě lépe zakončil. Gólový účet zápasu nám uzavřel Ondřej Čapek, který se prosadil skvělou střelou z přímého kopu.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Žihle
Lukáš Rázek: Hodně těžké utkání. Hosté dobře bránili, my jsme byli ale více na míči, vytvořili si šance a následně v druhé půli je i proměnili. První půle byla vcelku nekoukatelná pro diváky, druhá už byla lepší.




Sestavy


TJ Slavoj Žihle
J. Huček [-] - L. Meiner [-] , D. Šimek [-] (76. J. Šucha [-] ) , O. Čapek [-] , J. Kubíček [-] , M. Morgenstern [-] , L. Rázek [-] , J. Čapek [-] (20. J. Hána [-] ) , V. Fink [-] , M. Rambousek [-] , D. Churan [-] (40. D. Kunt [-] )

TJ Jiskra Křelovice
R. Šesták [-] - J. Musil [-] , V. Kupecký [-] (46. J. Pressl [-] ) , M. Bruml [-] (76. T. Kamínek [-] ) , J. Wintrle [-] (76. Š. Žurek [-] ) , J. Svítek [-] , J. Vacín [-] , M. Krejčí [-] (64. P. Masák [-] ) , V. Komárek [-] , P. Rabada [-] , Z. Tabaček [-]

ŽK: 43. J. Kubíček - 44. P. Rabada , 81. J. Pressl .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: PEŠEK Petr - TRYLČ Petr (N), HÁJEK Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Klečka

Expert: David Smolák
Tip experta: výhra domácích

V Žihli to bude dost těžké, myslím že domácí zvítězí

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza