Heřmanova Huť zvládla vstřelit vítěznou branku i v 9 lidech


Branky


13

Do Heřmanovy Hutě zavítala Třemošná. Mezi oběma celky byly čtyři příčky rozdíl a tak jasným favoritem byli právě domácí. Navíc chtěli hostům oplatit podzimní porážku, to se jim nakonec povedlo a zvládli i v oslabení urvat tři body. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyloučení a po brance na obou stranách

Do utkání vstoupili lépe domácí. Měli více míč na svých kopačkách a také udeřili jako první. V 11. minutě po krásné kombinaci na kraji hřiště nacentroval Németh Benedikt na zadní tyč, kde hlavou už jen uklízel do sítě Martin Veselovský. Hostům se ale povedlo po chvilce vyrovnat. Hosté vyslali dlouhým balónem Petra Dobrého, ten si míč skvěle zpracoval a ještě lépe zamířil. Stav utkání by tedy srovnán. Ve 33. minutě přišla první červená karta zápasu. Martin Lakó přišlápl ze strany hostujícího hráče a rozhodčí ho poslal rovnou do sprch. (červená za faul, v zápise uvedeno špatně hrubé nesportovní chování) Nic víc se do konce poločasu neudálo a tak se šlo do kabin za stavu 1:1.

 

Vítězná branka v oslabení dvou mužů

Druhý poločas nám začal druhou červenou kartou, kdy krátce po sobě obdržel dvě žluté karty Petr Holeš. Domácí se snažili hrát vše na útočníka Benedikta. Hledali ho dlouhými nákopy, auty atd. Hosté se naopak snažili zatlačit na domácí a využít výhody dvou mužů. Vytvořili si pár závarů před brankou, ale žádná vyložená gólovka nepřišla. Naopak se dokázali prosadit domácí. Németh Benedikt dostal přihrávku do strany, obešel dva bránící hráče, v pokutovém území se mu podařilo přejít třetího a zakončil levou nohou na zadní tyč, kdy nedal brankáři šanci. V 90. minutě jsme viděli třetí červenou kartu zápasu, kdy Martin Veselovský obdržel druhou žlutou kartu v zápase. Rozhodčí nastavoval šest minut, domácí už ale zvládli utkání urvat a připisují si tak všechny tři body.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Heřmanova Huť
Németh Benedikt: Začali jsme dobře, byli jsme hodně na balónu. Hostům jsme za celý zápas nic moc nedovolili. Nechápu, za co rozhodčí nastavoval v druhé půli šest minut. Navíc v poslední minutě nesmyslná žlutá a následná červená karta, máme přímák, náš hráč si vezme míč a rázem dostane kartu. Už mi to moc hlava nebere toto. Nakonec jsme ale utkání zvládli a jsme rádi za tři body.




Sestavy


TJ Heřmanova Huť
T. Konvalinka [-] - J. Lakó [-] (16. T. Duník [-] ) , V. Lakó [-] , M. Lakó [-] , M. Urbanczyk [-] , M. Veselovský [-] , J. Bešta [-] , M. Šůla [-] , V. Mencl [-] , B. Németh [-] , P. Holeš [-]

TJ Tatran Třemošná
P. Žalud [-] - J. Dobrý [-] , M. Pešek [-] , J. Pašek [-] , V. Mareš [-] , D. Štefl [-] , R. Hilgart [-] , T. Eisenhammer [-] , V. Vrba [-] , A. Rychlý [-] (33. M. Kecer [-] ) , P. Dobrý [-]

ŽK: 25. V. Lakó , 62. P. Holeš , 65. M. Veselovský , 70. T. Konvalinka , 82. T. Duník - 77. P. Žalud . ČK: 33. M. Lakó , 65. P. Holeš , 90. M. Veselovský .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: KŘÍŽ Petr - VÁGNER Václav (N), KÖRNER Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Michal Klečka

Expert: Petr Hejzek
Tip experta: výhra hostů

Heřmanka má sice zkušený tým, ale Třemošné stačit nebudou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích