2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 15:00

15.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žihle dokázala dvěma góly v závěru porazit Nýřany


Branky


74. O. Čapek , 78. D. Kunt - 66. A. Aliyev
8

Žihle doma přivítala hosty z Nýřan. Hosté byli favoritem, jelikož v tabulce měli náskok pěti bodů a poslední vzájemné střetnutí ovládli jednoznačně v poměru 8:1. Toto bylo ale úplně jiné utkání a domácí si připisují vítězství 2:1 a dotahují Nýřany na dva body.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková první půle

První půle nám nic moc nepřinesla. Viděli jsme hodně nepřesností, většinou se míč jen nakopával. První poločas nepřinesl ani žádnou tutovku a tak skončil za stavu 0:0. 

 

Otočení zápasu během čtyř minut

Během druhého poločasu se hrál fotbal od vápna k vápnu. Domácí hodně faulovali okolo vápna a tak hosté dostali hodně příležitostí v podobě přímých kopů. V 66. minutě se dokázal prosadit Anar Aliyev. V 74. minutě ale dostali domácí taky příležitost přímého kopu, ten krásnou střelou z 25 metrů do šibenice proměnil Ondřej Čapek. Hned po čtyřech minutách domácí získali míč, táhli protiútok po levé straně, nacentrovali před bránu a tam na zadní tyč uklidil Daniel Kunt a domácí se ujali vedení. To udrželi až do konce a berou všechny tři body.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Žihle
Lukáš Rázek: První poločas děs, tragédie fotbal, prakticky o ničem. V druhé půli už jsme se zlepšili. Hosté byli dobří na balónu, drželi ho častěji. Nás probudil pak první gól. S třemi body jsme velmi spokojeni.

TJ Nýřany
Petr Duspiva: Po celý zápas jsme byli v poli lepším mužstvem, ale nebyli jsme schopni si z tlaku připravit dostatek brankových příležitostí. Bohužel těch několik vytvořených jsme neproměnili a za to náš soupeř na konci vytrestal. V závěru už to z naší strany byla spíše křeč. Prohra v tomto zápase je pro nás nepříjemnou ztrátou.



Sestavy


TJ Slavoj Žihle
J. Huček [-] - L. Meiner [-] , D. Šimek [-] , D. Kunt [-] , V. Boroniuk [-] (88. D. Jelínek [-] ) , J. Čapek [-] , M. Morgenstern [-] , J. Hána [-] (90. L. Bláha [-] ) , V. Fink [-] , M. Rambousek [-] , O. Čapek [-]

TJ Nýřany
M. Rosol [-] - L. Šlégl [-] , V. Bercha [-] , J. Niedermayer [-] - Z. Cink [-] , J. Pospíšil [-] , D. Routschka [-] , M. Gembický [-] - J. Strádal [-] (68. J. Šindler [-] ) , A. Aliyev [-] , M. Polan [-] (88. M. Štěpánek [-] ) -

ŽK: 35. J. Hána , 36. D. Kunt , 89. M. Rambousek .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: DUX, MGR. Ervin - TRYLČ Petr (N), ROUTSCHKA Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Klečka

Expert: Matěj Tvrdík
Tip experta: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích