2:1
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2023 15:00

14.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trnová ubránili těsné vítězství nad Sulkovem


Branky


18. P. Mazák , 42. F. Webr - 73. M. Straka
6

Domácí Trnová doma přivítala hosty ze Sulkova. Oba týmy dělila v tabulce jen jedna příčka a očekával se tedy velmi vyrovnaný zápas. Ten lépe zvládli domácí z Trnové a připisují si tři body do tabulky.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky domácích

Od začátku zápasu byli lepší hosté ze Sulkova. Měli míč pod kontrolou a ovládali hru. Domácí se snažili hrát na protiútoky a využívat rychlonohého Mazáka. Celý zápas provázela i spousta nepřesností z obou stran. V 18. minutě se domácí ujali vedení, kdy dokázal odražený míč dostat do sítě Patrik Mazák. Tři minuty před koncem poločasu dokázal zvýšit vedení domácích Filip Webr. Do kabin se šlo tedy za stavu 2:0.

 

Snížení hostů

Druhý poločas vypadal stejně jako ten první. Hosté drželi balón a vytvářeli si postupně větší a větší tlak. Ten vyústil v branku ale až v samotném závěru, kdy až na podruhé proměnil penaltu Martin Straka. Vyrovnat už ale nedokázali a tak nám zápas skončil za stavu 2:1.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sparta Sulkov
Petr Hejzek: Od začátku zápasu jsme více kontrolovali hru, ale v zápase bylo hodně nepřesností a ztrát míčů na obou stranách. Domácí hráli převážně dlouhé balony na rychlonohého útočníka. Po nesmyslně otočeném faulu ve prospěch domácích, a následné standartce se k odraženému míči dostal domácí hráč a poslal domácí do vedení. V zápětí jsme mohli hned vyrovnat, kdy po srážce dvou domácích hráčů vybojoval balón J. Nevečeřal, ale v pádu branku přestřelil. Po zbytečném autu a propadnutí v obraně, domácí zvýšili na 2:0. Za zmínku ještě stojí neodpískaná penalta proti domácím, když v rohu vápna zezadu skopl domácí hráč našeho útočníka. Druhý poločas byl podobný prvnímu. Drželi jsme víc balón domácí přehrávali a vytvořili si tlak, ale v zakončení se nám nedařilo. Domácí hrozili z rohových kopů, kdy se dostali k zakončení hlavou a z rychlých protiútoků. Kontaktní gól jsme vstřelili z penalty, když po faulu na M. Straku, sám hráč na podruhé proměnil. V 90 min ještě šel sám na branku J. Nevečeřal, bohužel netrefil branku. I přes tlak v závěru se nám branku dát nepodařilo. Od domácích jsem čekal daleko víc, proto mně ztráta bodů o to víc mrzí. Hráčům za bojovnost děkuju a věřím, že příště k bojovnosti přidáme i góly.



Sestavy


TJ Sokol Trnová
J. Kříž [-] - V. Kodera [-] , P. Pešek [-] , P. Mazák [-] , F. Webr [-] , P. Dolejš [-] , P. Chocholatý [-] , Z. Hojer [-] , M. Hauzner [-] , P. Kříž [-] , M. Chocholatý [-]

TJ Sparta Sulkov
L. Kur [-] - P. Pecháček ml. [-] (54. E. Ramadan [-] ) , M. Gruber [-] (58. J. Straka [-] ) , J. Buršík [-] , K. Batěk [-] , D. Králík [-] , L. Neubauer [-] , J. Nevečeřal [-] , M. Straka [-] , D. Mečl [-] , O. Mazur [-]

ŽK: 3. P. Kříž , 42. F. Webr - 39. D. Mečl , 70. O. Mazur .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: BUREŠ Tomáš - ŠMÍDL Milan (N), OTTA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Klečka

Expert: Lukáš Janka
Tip experta: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích