4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2023 17:00

14.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jednoznačné vítězství Nýřan


Branky


6

Zápas mezi Nýřany a Křelovicemi se odehrál na umělé trávě v areálu týmu Senco Doubravka. Před tímto zápasem oba dva týmy dělily pouze dva body, očekával se tedy vyrovnaný zápas. Ten ale s přehledem zvládli domácí a vítězí tak v poměru 4:0.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Spousta zahozených šancí

První poločas provázelo spoustu zahozených šancí. Na druhou stranu se už v 9. minutě dokázali prosadit domácí. Anar Aliyev se dokázal protáhnout po pravé straně a skoro z nulového úhlu dokázal dostat míč do sítě. V 27. minutě dokázal přidat druhou branku Nýřan Jan Nejdl střelou na zadní tyč. Hosté hrozili především z rohů, po jednom z nich v 32. minutě těsně minuli branku. V 41. minutě hosté skvěle zahráli volný přímý kop, bohužel jejich hlavička skončila pouze na tyči. O chvíli později měli po protiútoku domácí obrovskou šanci. Po lajně utekl Aliyev, jeho přihrávku před bránu ale zachytil Nejdl až mimo branku a tak vracel ještě na Dominika Routschku, ten ale prázdnou branku netrefil. V nastavení první půle se dostali do obrovské šance i hosté. Po skvělé kombinaci před vápnem vyslali průnikovou přihrávkou mezi stopery Jiřího Svítka, ten obešel i gólmana, ale prázdnou branku také netrefil. První poločas nám tedy skončil za stavu 2:0.

 

Další dvě branky domácích

V druhém poločase jsme viděli ještě dvě branky na straně domácích. O tu první se postaral v 85. minutě střídající Jakub Strádal. Chvíli na něj navázal jsou druhou brankou v zápase Jan Nejdl. Domácí tedy vyhráli přesvědčivě 4:0.

 



Sestavy


TJ Nýřany
M. Rosol [-] - J. Niedermayer [-] , J. Nejdl [-] (89. O. Mahdal [-] ) , D. Routschka [-] , J. Pospíšil [-] (77. J. Rosol [-] ) , V. Bercha [-] , M. Polan [-] (86. R. Merhaut [-] ) , J. Šindler [-] (77. J. Strádal [-] ) , Z. Cink [-] , A. Aliyev [-] , L. Šlégl [-]

TJ Jiskra Křelovice
P. Dvořák [-] - M. Bartoš [-] , J. Svítek [-] , J. Pressl [-] (43. M. Košan [-] ) , J. Vacín [-] , M. Bruml [-] , M. Krejčí [-] (59. C. Saatmann [-] ) , Z. Tabaček [-] , M. Dvořák [-] , P. Rabada [-] , V. Komárek [-] (81. M. Simet [-] )

ŽK: 69. A. Aliyev , 81. J. Rosol - 13. P. Rabada , 35. M. Dvořák , 76. M. Košan . ČK: 77. M. Košan .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Škoda Pavel - ROUTSCHKA Roman (N), HÁJEK Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Klečka

Expert: Lukáš Janka
Tip experta: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích