Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2023 17:00

14.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Benešov přišel o tři body v samém závěru


Branky


8

Benešov sice během zápasu dvakrát vedl, ale Březová vždy dokázala skóre srovnat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný poločas

Dolní Benešov hostil ve svém poesldním soutěžním zápase mužstvo z Březové. Benešov se v případě výhry a prohry nebo remízy Dolních Životic mohl ještě vyhnout sestupovým starostem. Benešov začal aktivněji a svého soupeře v úvodní dvacetiminutovce zatlačil. Po sedmnácti minutách napřáhl z dálky kapitán Štefek, jehož střelu ještě brankář dokázal vyrazit, ale na dorážku Husovksého už byl ale krátký – 1:0. Po půlhodině hry krásně napřáhl Štefek, ale Hromada zázračně vytáhl míč mimo tři tyče. Březová dokázala vyrovnat deset minut před přestávkou, když se malou domů dobíhal Martin Šuhajík, míč se po odrazu odrazil k němu a on už měl lehkou práci dostat balon do prázdné branky – 1:1. V samotném závěru poločasu mohl domácím vrátit vedení Štefek, který střílel do prázdné branky, ale hostující obránce se do střely vrhl a stačil míč krkem vytěsnit do bezpečí. 

Oba soupeři dali po jedné brance

Ve druhém poločase se snažil Benešov opět získat vedení. V úvodní pětadvacetiminutovce se ale do šancí dostala Březová. Nejdřívě se míč dostal k Budovi, který pouze zacinkal na domácí břevno. Pak se do úniku dostal Jakub Šuhajík, ale ani on nedokázal dopravit balon do sítě. Osmnáct minut odcentroval Stříbný balon rohového kopu na Husovského, který zkušeně zavěsil míč do sítě – 2:1. Další šanci měl po pasu Juchelky opět Husovský, ale tentokrát vyhořel na brankáři Hromadovi. V 80. minutě běžel zcela sám na brankáře Hromadu Štefek, ale ten dokázal míč vykopnout špičkou nohy do bezpečí. Dvě minuty po rohovém kopu na krátko se dostal odražený balon k Martinu Šuhajíkovi, který našel Budu a ten zajistil hostům bod – 2:2. Benešov tak remízou definitivně ztratil naději na záchranu.

 

Dolní Benešov obsadí v tabulce jedenácté místo a s největší pravděpodobnosti bude příští rok hrát trojku. Březová obsadí deváté nebo desáté místo. Záležet bude na dnešním zápasu mezi Chuchelnou a Jakartovicemi. 



Ohlasy k zápasu


FC Dolní Benešov B
Daniel Štefek (kapitán): Není co hodnotit. Měli jsme posiliy z áčka a dorostu, ale vůbec jsme neběhali, nehráli fotbal. Navíc jejich brankář nás dokázal vychytat, když nám lapil snad šest tutovek. Nakonec jsme na to doplatili, když soupeř vyrovnal ke konci zápasu.

TJ Vítěz Březová
Tomáš Křenek (útočník): Prvních dvacet minut byla z naší strany tragédie. Poté, co jsme dostali gól jsme se dokázali zvednout a vyrovnat. Ve druhé části hráli pořád domácí, my jsme začali hrát snad až deset minut před koncem, a dokázali jsme vyrovnat.



Sestavy


FC Dolní Benešov B
T. Kramář [-] - R. Husovský [-] , F. Labuda [-] , J. Piskala [-] (46. M. Drastík [-] ) , M. Svoboda [-] , D. Štefek [-] , L. Stříbný [-] , M. Gross [-] (46. J. Reichel [-] ) , T. Kaluža [-] , M. Juchelka [-] , J. Halfar [-] (66. T. Miketa [-] )

TJ Vítěz Březová
J. Hromada [-] - Š. Buda [-] , P. Křenek [-] , J. Gajdoš [-] , M. Šustek [-] , M. Šuhajík [-] , J. Šuhajík [-] (84. M. Murín [-] ) , T. Křenek [-] , O. Lodňánek [-] (67. J. Urbánek [-] ) , M. Faika [-] (63. T. Pecka [-] ) , J. Kostera [-]

ŽK: 60. R. Husovský - 76. J. Kostera .
Hráči zápasu: R. Husovský - J. Hromada .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: KOTÁSEK Petr - KOPPERBERG Michal, KREJČÍ Rostislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Pokud za Benešov nenastoupí kluci z A týmu, tak by měla Březová vyhrát.