Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2023 17:00

14.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vávrovice daly jedenáctku Budišovicím


8

Vávrovice už po poločase vedly o šest branek. Ve druhé části pak přidaly ještě dalších pět gólů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vávrovice vedly o šest branek

Vávrovice ve svém posledním zápase přivítaly na svém hřišti mužstvo z Budišovic. Hned od začátku ukázali domácí, kdo je na hřišti pánem a během dvaceti tří minut dali neškodnému soupeři šest branek. Vávrovice začaly destrukci soupeře už po třech minutách, když po pasu veterána Richlého obstřelil brankáře Ploháka Štencel – 1:0. Hned za minutu šel sám na brankáře Jakub Lichovní, jehož střelu ještě Plohák stačil vyrazit, ale na dorážku kanonýra Mruska byl už krátký – 2:0. V šesté minutě se prokličkoval obranou hostů Chryczyk a namazal přesně Mruskovi, který zakončil akci gólově – 3:0. V 9. minutě prostrčil Chryczyk balon na Jakuba Lichovníka, který načal svou plodnou střeleckou čtvrthodinu - 4:0. Za dvě minuty vyslal tentokrát Štencel do úniku Jakuba Lichovníka, který umístil míč přesně k tyči. Ve 22. minutě dostal Jakub Lichovník míč do běhu a procedil brankáře Ploháka a uzavřel svůj čistý hattrick. Pak se zápas zklidnil a do pauzy už žádný gól nepadl. 

Vávrovice skóre navýšily

Ve druhé části se hrála poklidná partie až do osmdesáté minuty. Domácí si pak na poslední desetiminutovku schovali dalších pět branek. Sedmou branku vsítil deset minut před koncem Chryczyk, který zamířil přesně k hostující tyči – 7:0. V 84. minutě zakončil rychlý brejk po nahrávce Chryczyka přesnou střelou k tyči Mrusek – 8:0. Jak přes kopírák padl devátý gól, který opět po nahrávce Chryczyka vsítil kanonýr Mrusek – 9:0. Desátou branku vstřelil po individuální akci Štencel, který musel přeběhnout k brance až z vlastní půlky – 10:0. Jedenáctý hřebíček do hostující rakve zatloukl přesnou střelou do šibenice svým pátým gólem v zápase Mrusek – 11:0.

 

Vávrovice po výhře obsadí buď čtvtou nebo pátou příčku. Bude záležet na výsledku Žimrovic ve Vřesině. Budišovice obsadí třináctou příčku a příští rok si zahrají třetí třídu. 



Ohlasy k zápasu


FK NOVA Vávrovice
Tomáš Matoušek (trenér): Zápas to byl jednoznačný, hrálo se na jednu branku. Zapojil jsem i dorostence, kteří předvedli velmi dobrý výkon.

TJ Sokol Budišovice
Jaromí Zima st. (trenér): Tak to máme konečně za sebou, a dopadlo to jak to dopadlo. Dostali jsme jedenáct branek, takže jsem z toho znechucený. Fotbal je krásný, ale ne z naší strany. Už se těšíme na tu naší bundesligu, kde to snad kluky začne opět bavit.



Sestavy


FK NOVA Vávrovice
O. Tesař [-] - D. Klein [-] (78. J. Lichovník [-] ) , T. Šenk [-] (88. M. Schoppik [-] ) , O. Levák [-] , O. Halátek [-] (83. M. Klein [-] ) - J. Pchálek [-] (89. L. Kozák [-] ) , T. Štencel [-] , J. Chryczyk [-] , Z. Richlý [-] (67. M. Zygula [-] ) - F. Mrusek [-] , J. Lichovník [-]

TJ Sokol Budišovice
D. Plohák [-] - R. Kubánek [-] , T. Znášik [-] , P. Kolár [-] , A. Vilam [-] (78. T. Halfar [-] ) , J. Ondra [-] , I. Gelnar [-] - O. Gelnar [-] (82. J. Kotala [-] ) - T. Znášik [-] (89. M. Večerek [-] ) - M. Zajíc [-] , M. Mikulík [-]

Hráči zápasu: F. Mrusek , J. Chryczyk , Z. Richlý .
Počet diváků: 77. Rozhodčí: LUDVÍK Radim - KANIA Jaroslav, HALFAR Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tady se není o čem bavit. Vávrovice doma s přehledem zvítězí a fanoušci uvidí hodně branek.