J. Šrom 12.
1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2023 17:00

26.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vávrovice rozhodly v závěru zápasu


Branky


9

V prvním poločase oba týmy vstřelily po jedné brance. Ve druhém vsítily branku pouze Vávrovice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný poločas

V posledním domácí zápase nastoupily Litultovice proti Vávrovicím. Začátek utkání patřil domácí družině. Už v páté minutě po nahrávce Šroma nedokázal dopravit míč do prázdné branky Džemla. Domácí si pak vypracovali sérii čtyř rohů a po jedom z nich dokázali skórovat, když z pravé strany zahrával rohový kop Drápal. Vávrovice odhlavičkovaly míč na šestnáctku ke Steuerovi, jehož střela se odrazila od obránce ke Šrmovi, který zavěsil – 1:0. Navýšit skóre pak mohl Šrom, ale branka mu pro ofsajd nebyla uznána. Po půlhodině hry se začaly do zápasu dostávat Vávrovice, kterým se podařilo vyrovnat deset minut před přestávkou, když se po pasu Daniela Kleina Štencel protáhl do šestnáctky domácích, kde jeho střela skončila na spojnici, míč se pak dorazil na hlavu Jakuba Lichovník, který poslal ho nechytatelně do brány – 1:1. V závěru poločasu se pak už nic významného nestalo. 

Vávrovice rozhodly

Do druhého poločasu pak vstoupily aktivněji Vávrovice, když Levák poslal do vápna míč na Jakuba Lichovníka, který z pěti metrů nasatřelil pouze brankáře Böhma. Domácí pak zahrozili po šanci Lebedy. Drápal pak po hodině hry nastřelil hostující tyčku. Vávrovice pak začaly tlačit, a v 76. minutě dokázali docílit branky Martinem Kleinem, ale gól pro ofsajd nebyl uznán. V 82. minutě zakončil své sólo Jakub Lichovník střelou do připraveného gólmana Böhma. Rozhodující branka pak padla pět minut před koncem zápasu, když Daneil Klein poslal za obranu Jakuba Lichovníka, který prostřelil brankáře Böhma – 1:2. V závěru si už hosté vedení pohlídali.

 

Litultovice jedou v posledním zápase do Budišova (zápas se zřejmě neodehraje). Vávrovice budou doma hostit Budišovice. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Litultovice
Adam Haas (vedoucí týmu): Střídat 5 hráčů pro zranění či zdravotní problémy … tak jsem si závěr sezóny opravdu nepředstavoval!

FK NOVA Vávrovice
Tomáš Matoušek (trenér): První půlhodina byla v režii domácích, kteří se taky ujali vedení. Od třicáte minuty jsme převzali taktovku a myslím si, že jsme si to pak už ohlídali.



Sestavy


TJ Sokol Litultovice
D. Böhm [-] - J. Pavlíček [-] , Š. Šťavík [-] (66. L. Včelka [-] ) - A. Džemla [-] , T. Steuer [-] (59. O. Adamčík [-] ) , T. Bartoš [-] - M. Drápal [-] - T. Veselý [-] (68. D. Kamrádek [-] ) , A. Včelka [-] (63. M. Hopp [-] ) , D. Lebeda [-] , J. Šrom [-] (41. A. Mičkal [-] )

FK NOVA Vávrovice
O. Tesař [-] - D. Klein [-] , T. Šenk [-] , O. Levák [-] , O. Halátek [-] (78. L. Kozák [-] ) - J. Pchálek [-] , T. Štencel [-] , V. Pchálek [-] , J. Lichovník [-] - J. Lichovník [-] , F. Mrusek [-] (59. M. Klein [-] )

Hráči zápasu: M. Drápal - T. Štencel , O. Levák , T. Šenk .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: STUPEŇ Ondřej - MIGOTA Tomáš, BUKOVSKÝ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Také jsem na vážkách u tohoto zápasu, Litultovice mi přišli velmi kvalitní zkraje jara, pak jim ale forma totálně odešla a tak risknu výhru Vávrovic.