3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 17:00

23.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štítina doma porazila Březovou a pojistila si čtvrté místo tabulky


Branky


11. M. Vitásek , 44. V. Trušina , 88. M. Sakmar (p.)
7

Štítina po prvním poločase vedla o dvě branky. Ve druhém poločase přidala třetí branku až v samém závěru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štítina vedla o dvě branky

Štítina se v zápase 23. kola střetla na svém hřišti s mužstvem Březové. Hostující tým dojel na zápas pouze v jedenácti lidech, takže neměl možnost střídáním reagovat na průběh hry. Do zápasu vstoupila aktivněji domácí družina. Štítina šla do vedení už po deseti minutách, když centr Grigarčíka ze strany přistál u nohou Marka Vitáska, který nekompromisně prostřelil brankáře Hromadu – 1:0. Březová na to během prvního poločasu reagovala střelami Martina Šuhajíka a Budy. Ty však mířily mimo tři tyče. Ke konci prvního poločasu unikl hostující obraně Sakmar a po jeho nahrávce umístil Trušina míč podruhé za Hromadova záda – 2:0. 

Štítina vedení navýšila

Ve druhém poločase se hrála partie nahoru dolů. Velmi dlouho se žádné z mužstev nedokázala prosadit gólově. Nejdříve měl velkou příležitost zkušený Grigarčík, který z přímého kopu orazítkoval pouze břevno hostující branky. Na druhé straně se do úniku dostal hostující rychlík Tomáš Křenek, ale Martin Vitásek důležitým zákrokem zavřel svou branku. Další šanci pak měl věčný smolař Sakmar, který si vylámal zuby na gólmanovi Hromadovi. Teprve tři minuty před koncem padla branka, když byl ve vápně faulován štítinský Bartusek. Míč si vzal Sakmar, zavřel oči a poslal brankáře na druhou stranu - 3:0. Štítina si po výhře pohlídala své čtvrté místo.

 

Štítina příští kolo jede do Stěbořic. Březová bude hostit Vřesinu.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Štítina
Martin Vitásek (brankář): Myslím, že zápas se nám povedl a po většinu doby jsme byli lepším týmem. Soupeře jsme do ničeho nepustili a naše výhra je zcela zasloužená.

TJ Vítěz Březová
Tomáš Křenek (útočník): Sešlo se nás jen jedenáct. Přesto si myslí, že zápas byl vyrovnaný, hrálo se nahoru dolů. My jsme se ale do šancí nedotávali. Domácí své příležitosti využili a mají tři body.



Sestavy


TJ Tatran Štítina
M. Vitásek [-] - T. Těžký [-] , V. Tomáško [-] , M. Sakmar [-] (90. J. Grussmann [-] ) , M. Vitásek [-] , O. Kurka [-] (69. L. Bartusek [-] ) , R. Grigarčík [-] , V. Trušina [-] , T. Halška [-] , J. Majewski [-] , P. Kunczik [-]

TJ Vítěz Březová
J. Hromada [-] - Š. Buda [-] , P. Křenek [-] , T. Pecka [-] , M. Šustek [-] , M. Šuhajík [-] , J. Urbánek [-] , T. Křenek [-] , M. Faika [-] , J. Kostera [-] , . Urbánek [-]

Hráči zápasu: M. Sakmar , V. Trušina - . Urbánek .
Počet diváků: 53. Rozhodčí: ŠAFAŘÍK Pavel - BUKOVSKÝ Josef, ŠKROCH Patrik (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Petr Kunczik
Tip experta: výhra domácích

2:1. Vyhrajeme, normálně bych dal 2:0, ale myslím, že naš gólman Martin Vitasek jednou zapomene zvednout ruce. (smích)

Tip: výhra domácích