2:5
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2023 16:30

22.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štítina si odvezla tři body z Budišovic


Branky


14. P. Kolár , 77. M. Večerek - 29. O. Kurka , 43. M. Vitásek , 50. T. Halška , 61. D. Plohák (vl.) , 80. J. Majewski
10

Štítina v první půli otočila skóre. Ve druhé svůj náskok ještě navýšila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štítina vedla o jednu branku

Budišovice v neděli přivítaly mužstvo ze Štítiny. Po úvodní oťukávací čtvrthodině poprvé udeřilo. Po čtvrthodině hry si naběhl na rohový kop Zimy Kolár, který poslal hlavou domácí tým nekompromisně do vedení – 1:0. Po půlhodině hry nahrál Kaštovský Kunczikovi, jehož centr poslal do sítě po přižduchnutí domácího hráče v pádu do brány Kurka – 1:1. Hned vzápětí nahrávku Kurky měl v dobré pozici Marek Vitásek na dlouhou nohu. Těsně před koncem poločasu nahrál přesně Kurka Markovi Vitáskovi, který si obešel obránce a dělovkou poslal míč do nechytatelně brány – 1:2. Do kabin tak šla Štítiny za těsného náskoku.

Štítina vedení navýšila

Pět minut po startu druhé půle se po rohovém kopu Grigarčíka se míč odrazil od Kunczika k Halškovi, který ze sedmi metrů nedal Plohákovi žádnou šanci – 1:3. Korigovat pak mohl po nahrávce Zimy Kubánek, který ale míč pořádně netrefil. Po hodině hry si střílený centr Marka Vitáska srazil do vlastní sítě brankář Plohák – 1:4. Pak přišly chvíle hostujícího Sakmara, kterému ale nebylo opět souzeno poslat míč do branky. Třináct minut před koncem utkání se odražený míč dostal k Večerkovi, který střelou zpoza šestnáctky vymetl šibenici hostující branky – 2:4. Hosté ale reagovali vzápětí, když rohový kop Grigarčíka poslal zkušeně hlavou do sítě Majewski – 2:5. Štítina si pak už výhru pohlídala.

 

Budišovice jedou příští kolo do Vřesiny. Štítina bude hostit Březovou.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Budišovice
Jaromír Zima st. (trenér): Soupeř byl hratelný, ale přesto jsme prohráli o tři branky. Dalo se na to ale divát. Okres je přeci jen někde jinde, než jsme byli zvyklý hrát. Jsem rád, že kluci chodí na zápasy a důstojně to dohrajeme.

TJ Tatran Štítina
Martin Vitásek (brankář): Konečně jsme snad po více jak měsíci vyhráli. Rodilo se to těžce. My jsme prohrávali, ale dokázali jsme to ještě do půlky otočit. Ve druhém jsme dali třetí branku a pak už jsme to měli ve svých rukou.



Sestavy


TJ Sokol Budišovice
D. Plohák [-] - J. Ondra [-] , R. Kubánek [-] , J. Trojek [-] (59. D. Carbol [-] ) , A. Mikovský [-] (77. P. Hudeček [-] ) , P. Kolár [-] - J. Kotala [-] , O. Gelnar [-] , M. Večerek [-] - T. Znášik [-] (46. T. Znášik [-] ) , J. Zima [-] (86. Š. Kratochvíl [-] )

TJ Tatran Štítina
M. Vitásek [-] - M. Sakmar [-] , J. Gattnar [-] , M. Kaštovský [-] (73. V. Tomáško [-] ) , T. Halška [-] , M. Vitásek [-] , O. Kurka [-] (77. T. Těžký [-] ) , R. Grigarčík [-] , V. Trušina [-] , J. Majewski [-] , P. Kunczik [-]

ŽK: 57. T. Znášik - 88. T. Halška .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: RUČKA Jakub - ŠAFAŘÍK Pavel, HALFAR Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Tomáš Černoch
Tip experta: výhra hostů

Budišovice se ze dna tabulky nedostanou. Štítina vyhraje.

Tip: výhra hostů