Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 16:30

22.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vávrovice jednoznačně vyhrály


Branky


10

Vávrovice daly v první části čtyři branky, ve druhé pak přidaly ještě další dvě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vávrovice vedly o čtyři branky

Vávrovice přivítaly v sobotním zápase mužstvo z Chuchelné. Po celý zápas byly Vávrovice výrazně lepším týmem a hosté se dostali pouze k několika střelám z dálky. Už po dvou minutách Jan Lichovník namazal Chryczykovi, který poslal míč přesně k tyči hostující branky – 1:0. V 8. minutě posadil Jakub Lichovník míč na hlavu Martina Kleina, jehož zdařilý pokus vyškrábl brankář Náhlík z pod břevna. Po čtvrthodině hry vybojoval Chryczyk míč na půlce, poslal ho na Mruska, který akci vyšperkoval nahrávkou na Jakuba Lichovníka, který se nemýlil – 2:0. Po půlhodině hry rohový kop Jakuba Lichovníka poslal z jedenácti metrů nohou do sítě Mrusek – 3:0. Ve 34. minutě hosté zahrozili z rohového kopu, ale Tesař byl na místě. Deset minut před koncem nádherný centr Martina Kleina prodloužil Jakub Lichovník na Mruska a ten poslal míč přesně k tyčce – 4:0. Ve 42. minutě si navedl míč Jan Pchálek, jehož tvrdá střela zacinkala pouze na břevno hostující branky. 

Vávrovice skóre navýšily

Ve druhém poločase i nadále Vávrovice kontrlovaly dění na hřišti Po hodině hry nebyl domácí družině uznán gól, když byl Mruskovi odmáván ofsajd. Další branka padla čtvrthodinu před koncem, když Mrusek přihrál skvěle Danielu Kleinovi, který obstřelil brankáře Náhlíka – 5:0. Deset minut před koncem zápasu si Mrusek udělal dva obránce a dal balon na střídajícího Zygulu, který ale napálil míč jen do tyče. V 84. minutě přesně nahrál Nartin Klein Jakubu Lichovníkovi, který si ještě udělal brankáře Náhlíka a zavěsil do prázdné branky – 6:0.

 

Vávrovice jedou příští kolo do Těškovic. Chuchelná bude hostit Litultovice.



Ohlasy k zápasu


FK NOVA Vávrovice
Tomáš Matoušek (trenér): Zcela jasný zápas v naší režii a výhra je zcela zasloužená.

TJ Spartak Chuchelná
Miroslav Bedrunka (trenér): Není k tomu moc, co říct. Výsledek i hra byla hodně špatná. Hrát chtěli snad jen dva až tři hráči, zbytek byl bez aktivity. Dostali jsme se snad jen ke střelám z dálky.



Sestavy


FK NOVA Vávrovice
O. Tesař [-] - V. Pchálek [-] , J. Pchálek [-] , O. Levák [-] , D. Klein [-] - M. Klein [-] , T. Štencel [-] (64. L. Kozák [-] ) , J. Lichovník [-] , J. Lichovník [-] (78. M. Zygula [-] ) - F. Mrusek [-] , J. Chryczyk [-]

TJ Spartak Chuchelná
T. Náhlík [-] - P. Šrámek [-] , D. Stefek [-] , R. Vícha [-] - J. Gargoš [-] , J. Halfar [-] , M. Komárek [-] - P. Valenta [-] - J. Koňařík [-] , P. Rybenský [-] , S. Karban [-] (46. D. Fojtík [-] )

Hráči zápasu: M. Klein , V. Pchálek , D. Klein - P. Valenta .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: HENNIG Antonín - VRBA Martin, SEDLÁČEK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Tomáš Černoch
Tip experta: výhra domácích

Vávrovice využijí domácího prostředí a všechny body si nechají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích