3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 16:30

22.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stěbořice zcela zaslouženě vyhrály


Branky


12. J. Šindelář (p.) , 43. D. Burda , 46. F. Kramný
10

Stěbořice po poločase vedly o dvě branky. Na začátku druhého výhru ještě přidaly jednu branku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stěbořice vedly o dvě branky

Stěbořice ve svém dalším domácím zápase přivítaly mužstvo ze Žimrovic. Byla to právě domácí družina, která po celých devadesát minut byla na hřišti dominantním týmem. V úvodu zápasu si ale žádnou větší příležitost nevypracovala. Domácí pak dostali po dvanácti minutých možnost zahrávat penaltu, poté, co hosté zahráli ruku ve svém pokutovém území. Tu nejdříve brankář Šehovič Šindelářovi vyrazil, ale na jeho následnou dorážku už byl krátký – 1:0. Žimrovice pak dvakrát zahrávaly přímý kop. Jednou ale pokus Davida Hertela vyrazil brankář, podruhé mířil panu bohu do oken. Stěbořice pak reagovaly střelami Burdy a Šindeláře. Další možnost po centrovaném míči prováhal Martin Dietrich, který na něj před prázdnou brankou nedosáhl. Těsně před přestávkou přesný centr Jamického uklidil nechytatelně hlavou do žimrovické branky Burda – 2:0.

Stěbořice náskok navýšily

I do druhé části vstoupily Stěbořice aktivněji. Hned v jejím úvodu napřáhl František Kramný ke střele z dvaceti mterů a jeho projektyl zaplul přímo k tyči hostující branky - 3:0. Žimrovice pak za chvíli odpověděly střelou Fajkuse, která ale mířila nad domácí branku. Stěbořice pak ve zbytku druhého poločasu hrozily spíše centry do vápna, které ale díky své malé důraznosti nedokázaly přetavit v branku. Stěbořice si hlídaly svůj náskok, nepůjčovaly hostům moc míč a bez vyloženějších šancí si zápas pohlídaly a dovedly k zasloužené výhře.

 

Stěbořice jedou příští kolo do Dolních Životic. Žimrovice budou hostit Jakartovice.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stěbořice
Ondřej Šumbera (trenér): Podali jsme zodpovědný výkon. Soupeře jsme skoro k ničemu nepustili a vyhráli jsme zcela zaslouženě.

TJ Žimrovice
Radek Kříž (trenér): Dneska to byl jednoznačný zápas. Domácí nás přehrávali prakticky ve všem, a my jsme nebyli schopni nic vyprodukovat.



Sestavy


TJ Sokol Stěbořice
J. Losert [-] - J. Šindelář [-] , D. Burda [-] , M. Šeuer [-] , M. Šimon [-] , L. Veřmiřovský [-] , R. Kokošek [-] , M. Jamnický [-] , M. Fiedler [-] , F. Kramný [-] , M. Dietrich [-] (88. T. Dietrich [-] )

TJ Žimrovice
D. Šehovič [-] - R. Heider [-] (60. J. Schauer [-] ) , A. Dušek [-] (85. R. Kříž [-] ) , D. Hertel [-] , F. Paláček [-] , L. Fajkus [-] , R. Hrbáč [-] , J. Ondřej [-] , J. Černý [-] , O. Černý [-] , J. Hertel [-]

ŽK: 33. M. Šeuer .
Hráči zápasu: M. Šeuer , M. Jamnický .
Počet diváků: 84. Rozhodčí: ŠAFAŘÍK Pavel - BUKOVSKÝ Josef, JAMNICKÝ Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Tomáš Černoch
Tip experta: výhra domácích

Vypadá to, že Stěbořice mají o trošku lepší formu a budou chtít udržet krok s týmy na prvních dvou příčkách.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích