V. Čech 7.
V. Čech 94. (p.)
2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2023 15:00

21.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vřesina rozhodla z penalty v nastavení


Branky


7. V. Čech , 94. V. Čech (p.) - 15. J. Chryczyk
9

Po nerozhodném poločasu, rozhdoli domácí o své výhře z penalty, kterou kopali v nastavení. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný poločas

Vřesina hostila v nedělním odpoledni mužstvo z Vávrovic. Hrála se vyrovnaná partie. Hned ve 4. minutě poslal Šenk baon Janu Pchálkovi, který jej dal po sebe na Chryczyka, který hlavou jen trefil brankáře Lamparta. Vřesina se dostala do vedení po sedmi minutách hry, když Martin Pešek posadil rohový kop na hlavu Čecha, který u zadní tyče nekompromisně trkl balon do sítě – 1:0. Po čtvrthodině hry se dostal balon po rychlém autovém vhazování k Janu Pchálkovi, který jej potáhl a nahrál pod sebe na Chryczyka, který míč protlačil do sítě – 1:1. Nadále se hrál vyrovnaný zápas s minimem šancí na obou stranách. Na straně domácích byla nebezpečná střela Kociána. Za hosty po pěkné standardce netrefil míč ve skluzu Chryczyk.

Vřesina rozhodla

Ve druhém poločase se nadále hrálo v pdobném duchu jako v tom první. Kolem padesáté páté minuty předložil Kocián balon Jiřímu Peškovi, který z jedenácti metrů nedostal míč do sítě. Po hodině hry pak domácí fotbalisté zahrávali sérii tří rohů, z nichž pži jednom hlavou Čech ohrozil hostující branku. Další dvě standardky domácích byly nebzepčné. Při jedné z nich orazítkoval Čech hostující tyčku. Smrtící úder pak mohl pro domácí přijít v 86. minutě, když Jan Lichovník posunul míč po přímem kopu na Martina Kleina, jehož centr přistál an hlavě Mruska, který mířil pod víko, ale brankář Lampart jeho pokus vyškrábl. Zápas pak spěl k remízovému konci, když výrazně do jeho osudu zasáhl rozhodčí Wysoglad, který na pokyn pomezního Kopperberga posoudil střet hostujícího hráče s Kučerou jako penaltový. Za protesty pak dostali červenou kartu hostující trenér Matoušek a kapitán Šenk. Penaltu pak s přehledem proměnil Čech, který poslal brankáře Tesaře na druhou stranu – 2:1.

 

Vřesina jede příští kolo ke šlágru jara do Litultovic. Vávrovice budou hostit Chuchelnou.



Ohlasy k zápasu


TJ Vřesina
Martin Pešek (hráč): Respekt k soupeři, který tady odehrál dobré utkání. Pro nás to byl těžký zápas, po náročném anglickém týdnu, a jsme rádi, že jsme to zvládli a před důležitým zápasem v Litultovicích se nám vyprázdnila marodka.

FK NOVA Vávrovice
Tomáš Matoušek (trenér): Záaps vůbec nezvládli rozhodčí. Vyvrcholilo to v nastavení, kdy došlo k souboji našeho hráče s jejich. Jejich hráč zůstal ležet. Hrálo se pak dále. K pomeznímu přiběhl fanoušek, a začal ho nabádat, aby signalizoval rozhodčímu, že to byl faul. Hlavní pak pískl penaltu. Načež já a náš kapitán dostali červenou kartu. Penaltu pak domácí proměnili. Rozhodčí tak hrubým způsobem ovlivnil zápas. Budeme podávat protest na svaz. Jinak zápas to byl remízový, a ze strany domácích žádný problém nebyl.



Sestavy


TJ Vřesina
J. Lampart [-] - J. Pagáč [-] , P. Strakoš [-] , M. Waszut [-] (78. M. Guřan [-] ) , T. Mrázek [-] , M. Pešek [-] , J. Pešek [-] (70. J. Kučera [-] ) , P. Boček [-] , F. Rončka [-] , V. Čech [-] , V. Kocian [-]

FK NOVA Vávrovice
O. Tesař [-] - O. Levák [-] , O. Halátek [-] , T. Šenk [-] , D. Klein [-] - V. Pchálek [-] (87. M. Klein [-] ) , T. Štencel [-] , J. Pchálek [-] , J. Lichovník [-] - F. Mrusek [-] , J. Chryczyk [-]

ŽK: 18. V. Čech , 77. V. Kocian - 12. J. Lichovník , 66. F. Mrusek . ČK: 93. T. Šenk .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Vřesina je doma silná a vyhraje vyšším rozdílem.