Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 16:30

21.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litultovice otočily po přestávce


Branky


8

Štítina po půli vedla. Litultovice ale třemi góly zápas otočily. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štítina vedla o jednu branku

Štítina přivítala v sobotu na svém hřišti mužstvo z Litultovic. V prvním poločase se dostala po čtvrthodině hry do vedení domácí družina, když rohový kop Těžkého přistál na hlavě volného Majewského, který se z takových pozic obvykle nemýlí – 1:0. V další šanci domácích se objevil ve 20. minutě Sakmar, který ale ze samostatného nájezdu trefil jen brankáře Toporčáka. Litultovice mohly vyrovnat Tesaříkem, který těsně minul tyčku. Další příležitosti prováhali Doležel, Fiala a Šrom. Po půlhodině hry Marek Vitásek těsně minul hostující branku. Poločas tak vyhrála Štítina.

Litultovice otočily

Litultovicím se podařilo vyrovnat hned po přestávce, když Tengler ve středu hřiště uvolnil Adamčíka, jenž zatáhl míč do šestnáctky, jehož nahrávku pod sebe sklepával do sítě pohodlně kapitán Šrom – 1:1. Po hodině hry začali domácím docházet síly. V šancích se objevili Adamčík, Tesařík, Fiala a Šrom. Hosté pak převahy využili v 79. minutě po levé straně rozjel akci Hop, který nahrál Včelkovi, který si s Hoppem vyměnil míč, a Včelka ho posunul na Adamčíka, který prostřelil brankáře Martina Vitáska – 1:2. Za tři minuty si Tesařík po individuální akci vyměnil míč s Včelkou, a Tesařík pak neomylně zamířil k pravé tyči – 1:3. Pak už si Litultovice vedení zkušeně pohlídaly. 

 

Štítina jede příštím kolo do Budišovic. Litultovice budou hostit ve šlágru jara Vřesinu.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Štítina
Martin Vitásek (brankář): První poločas byl z naší strany super, vedli jsme 1:0 a měli ještě další dvě tutovky. Hosté po přestávce vyrovnali a my jsme přibližně po hodině hry začali odpadat a hosté dali ještě další dvě branky.

TJ Sokol Litultovice
Adam Haas (vedoucí týmu): Po nepovedeném derby v minulém kole bylo těžké kluky postavit na nohy, ale po špatné první půli se to přece jen nakonec podařilo. Projevila se síla a chtíč lavičky a vůbec dravost mládí.



Sestavy


TJ Tatran Štítina
M. Vitásek [-] - M. Sakmar [-] , J. Gattnar [-] , T. Těžký [-] (83. V. Tomáško [-] ) , T. Halška [-] , M. Vitásek [-] , O. Kurka [-] , R. Grigarčík [-] (86. F. Graf [-] ) , V. Trušina [-] , J. Majewski [-] , P. Kunczik [-]

TJ Sokol Litultovice
V. Toporčák [-] - O. Doležel [-] (46. Š. Šťavík [-] ) , P. Fiala [-] - O. Adamčík [-] , J. Tesařík [-] - - A. Džemla [-] (71. T. Veselý [-] ) , A. Vaculík [-] , P. Hora [-] , D. Georgiev [-] (55. A. Včelka [-] ) , J. Tengler [-] , J. Šrom [-]

ŽK: 15. M. Vitásek - 20. A. Džemla , 23. O. Doležel , 39. V. Toporčák , 69. D. Böhm , 75. P. Hora , 76. O. Adamčík .
Hráči zápasu: J. Gattnar - J. Tesařík , O. Adamčík .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: MIKOŠEK Stanislav - ULRICH Josef, RÁCZ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip experta: výhra domácích

Tady očekávám překvapení kola. Štítina vyhraje o jednu branku.

Tip: výhra domácích