3:1
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2023 15:30

19.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chuchelná o výhře rozhodla v prvním poločase


Branky


12

V prvním dějství dali domácí tři branky. Ve druhém hned zkraje hosté snížili, ale víc branek v zápase už nepadlo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chuchelná vedla o tři branky

Chuchelná v zápase celku ze spodní části tabulky přivítala na svém trávníku mužstvo z Budišova. V prvním poločase dominovala na hřišti Chuchelná. Budišov se dokázal dostat jen do pološancí, ze kterých nic nevytěžil. Hned v desáté minutě narýsoval Marek Barát kolmici pro Valentu, který placírou poslal míč kolem brankáře Maláka do sítě – 1:0. Za čtyři minuty si Marek Barát nahrávku zopakoval, ale tentokrát do úniku vyslal Rybenského, který stejným způsobem pokořil Maláka – 2:0. V dalším domácím úniku selhal Marek Barát. Další samostatný nájezd zastavil praporek rozhodčího. Po půlhodině hry nedal tutovku mladý Halfar. Za chvíli nedokázal dosáhnout na míč na zadní tyči Gargoš. Deset minut před koncem prvního poločasu po odvrácené standardce se dostal balon ke Steffkovi, který si potáhl míč a prostřelil brankáře Maláka – 3:0. V závěru poločasu dvakrát po rohu hlavičkoval Steffek. Jednou ho vychytal gólman Malák, jednou hlavičkoval těsně nad branku.

Budišov snížil

Domácí do druhého poločasu prostřídali a na jejich výkonu do bylo znát. Hned po přestávce se podařilo Budišovu snížit, když do šestnáctky vtrhl Haluška, který brankáře Náhlíka neprostřelil, ale Veselka dokázal dopravit balon do sítě – 3:1. V dalším průběhu poločasu pak měl Budišov optickou převahu, ale chyběla mu přesná finalní fáze. Chuchelná se do šancí dostala až v poslední čtvrthodině hry. Tutovky zahodili Gargoš a po něm Steffek. Deset minut před koncem pak rohovém kopu nastřelil domácí Koňařík břevno a následnou dorážku Steffkovi vykryl brankář Malák a pak už hosté míč odkopli do bezpečí. Poslední šanci zápasu měl pět minut před koncem hostující kapitán Anděl, kterého vylapal brankář Náhlík. Chcuhelná si tak připsala důležité tři body. 

 

Chuchelná jede příští kolo do Těškovic. Budišov bude hostit Stěbořice.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Chuchelná
Miroslav Bedrunka (trenér): První poločas byl z naší strany perfektní. Kdybychom místo 3:0 vedli sedm, nikdo by se nemohl divit. Ve druhém jsme dostali hned na začátku branku, a herně jsme se trápili. Teprve v poslední čtrvthodině jsme se opět dostali do šancí, ale ty jsme už nedali.

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou B
Miroslav Týn (trenér): Takový nemastný, neslaný zápas. My jsme se v prvním poločase třikrát zapomněli v obraně a dostali jsme tři branky. Ve druhém jsme přeskupili řady, a začali jsme hrát jiný systém. Domácí jsme moc k ničemu nepustili. Dali jsme bohužel jen jednu branku.



Sestavy


TJ Spartak Chuchelná
T. Náhlík [-] - J. Koňařík [-] , P. Šrámek [-] , A. Chlopčík [-] , D. Stefek [-] - P. Valenta [-] (46. M. Komárek [-] ) , M. Barát [-] , J. Gargoš [-] , J. Halfar [-] - - J. Barát [-] , P. Rybenský [-] (46. D. Fojtík [-] )

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou B
M. Malák [-] - F. Honeš [-] , Č. Veselka [-] , K. Tokár [-] (46. S. Haluška [-] ) , D. Huťa [-] , D. Anděl [-] , E. Machala [-] , M. Týn [-] , D. Indrák [-] , Z. Ondrušík [-] , J. Holub [-] (8. R. Olbrecht [-] )

ŽK: 4. J. Halfar , 16. J. Gargoš , 63. J. Koňařík , 82. J. Barát - 41. M. Týn , 67. E. Machala , 70. D. Huťa , 88. Z. Ondrušík .
Hráči zápasu: D. Stefek , P. Šrámek - D. Indrák .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: WYSOGLAD Ondřej - PAVELEK Karel, LEJNAR Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Vojtěch Vavrečka
Tip experta: výhra domácích

Chuchelná si bude chtít všechny body nechat doma a Budišov porazí. 1

Tip: výhra domácích