0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2023 10:00

19.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mrusek rozhodl o výhře Vávrovic v poslední minutě


Branky


12

Zápas už spěl k remíze, ale Mrusek byl proti a strhl výhru na stranu hostů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

V tradičním nedělním čase zavítaly Vávrovice na hřiště do Dolních Životic. Hrála se vyrovnaná partie. V prvním poločase si vypracovala více příležitostí domácí družina. Už po čtrvhodině hry napřáhl ze třiceti metrů Leifert, a jeko bomba skončila na břevně hostující branky. Za osm minut se řítil sám na Tesaře Jiří Tengler, ale přestřelil. Za hosty zahrozil střelou z dálky Chryczyk. Za chvíli po centru Štencela hlavičkoval vedle Mrusek. V 38. minutě se v hostujícím pokutovém území uvolníl Hanák, ale jeho střelu včasně vyrazil u tyčky brankář Tesař. Za tři minuty vystihl špatnou malou domů Honka, ale proti jeho střele opět zasáhl výborně Tesař. 

Vávrovice rozhodly v závěru

I ve druhém poločase se hrál vyrovnaný zápas. Hned v 53. minutě vystřelil k tyči domácí Leifert, ale Tesař byl u své tyčky opět včas. Za pět minut zasáhl Tesař u tyčky i proti střele Procházky. Vávrovice se pak připomněly šancí Mruska, jenž ale netrefil branku. Stejně se o chvíli později vedlo Štenclovi. Nevyvedl se ani protiútok Václava Pchálka, který ve finální fázi špatně nahrál. Deset minut před koncem měli domácí největší šanci, když Dušek pelášil sám na Tesaře, který ale jeho úmysl vystihl. Když už zápas spěl k remízovému konci, odcentroval v poslední minutě hostující Kozák míč do vápna, kde se různě poodrážel až doputoval k Mruskovi, který se stal vávrovickým hrdinou dne - 0:1. Domácí se pak už na nic nezmohli a Vávrovice si domů odvezly tři body.

 

Dolní Životice jedou příští kolo do Litultovic. Vávrovice budou hostit Štítinu. 



Ohlasy k zápasu


FK Dolní Životice
Vlastimil Procházka (trenér): Bylo to vyrovnané utkání. Hosté byli asi opticky lepším týmem, my jsme zase měli více šancí. Bohužel nás sráží velmi špatná koncovka. Pokud nedáme z pěti šancí ani jeden gól, tak nemůžeme uspět.

FK NOVA Vávrovice
Zdeněk Richlý (trenér): Prvních deset minut bylo z naší strany slušných, ale zbytek poločasu se nám moc nevedlo, dělali jsme chyby v obraně, jen váborný Tesař nás držel nad vodou. Ve druhém poločase jsme se zlepšili, šance byly na obou stranách. Nám se to pak povedlo v poslední minutě rozhodnout.



Sestavy


FK Dolní Životice
Š. Kramný [-] - V. Mareta [-] , J. Leifert [-] , J. Tengler [-] (64. J. Vlček [-] ) , M. Pumr [-] , M. Tengler [-] , P. Dušek [-] , D. Vícha [-] , A. Honka [-] , M. Procházka [-] , L. Štrbík [-]

FK NOVA Vávrovice
O. Tesař [-] - J. Pchálek [-] (83. M. Klein [-] ) , J. Lichovník [-] , O. Levák [-] , F. Mrusek [-] , D. Klein [-] , J. Chryczyk [-] , T. Štencel [-] (71. L. Kozák [-] ) , O. Halátek [-] , V. Pchálek [-] , T. Šenk [-]

ŽK: 72. J. Leifert , 79. M. Procházka - 62. O. Levák .
Hráči zápasu: J. Leifert - T. Štencel , O. Tesař .
Počet diváků: 88. Rozhodčí: HLADÍK Miroslav - BUKOVSKÝ Josef, PRASEK Beno.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Vojtěch Vavrečka
Tip experta: remíza

Tuším velmi vyrovnané utkání, a proto tipuju 0.

Tip: výhra hostů