0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 16:00

19.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Diváci na branku marně čekali


Branky


11

Oba týmy měly sice šance, ale divácí na branku čekali marně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Žimrovice přivítaly na svém hřišti lídra tabulky z Litultovic. Diváci v Žimrovicích čekali po celý zápas na branku marně. Do první příležitosti se dostal hostující Tesařík, jehož pokus vytěsnil brankář Šehovič. Na druhé straně se uvolnil David Hertel, ale pálil v pádu nad bránu. O chvíli později nastřelil domácí Režnar břevno, a za chvíli později orazítkoval z rohu Jakub Černý rovněž břevno. Litultovice se pak připomněly po autu, který si zpracoval Tesařík, prosmýkl se mezi obránci, ale Šehovič ho vychytal. V závěru poločasu pak po rohu Drápala mířil z voleje nepřesně opět Tesařík. 

I ve druhé části branka nepadla

Ve druhém poločase začaly šancí Litultovice, ale Drápal mířil těsně vedle domácí tyčky. Za Žimrovice se dostal ke slibnému zakončení Fajkus, ale nastřelil pouze boční tyčku. Za chvilku později pak zamířil těsně vedle hostující tyčky David Hertel. V 64. minutě pak došlo mezi hráči k potyčce, která přerušila hru na několik minut. Plynulost zápasu to hodně narušilo, hra pak byla hodně rozkouskovaná. Ke konci zápasu mohl rozhodnout hostující Vaculík, ale rozezvučel jen konstrukci domácí tyčky. Skóre se pak nezměnilo ani při šestiminutovém nastavení.

 

Žimrovice jedou příští kolo do Budišovic. Litultovice budou hostit Dolní Životice.



Ohlasy k zápasu


TJ Žimrovice
Radek Kříž (trenér): Šancí bylo na obou stranách dost, takže by spíše zápasu slušela remíza 3:3. My jsme za bod v konečném výsledku rádi.

TJ Sokol Litultovice
Jonáš Tesařík (záložník): Celkově byla remíza zasloužená. Šance byly na obou stranách, ale ani jedno z mužstev žádnou neproměnilo. Zklamal, mě soupeř, který zbytečně dohrával naše hráče po odehrání balonu a zbytečně jejich hráči vyhledávali konfliktky.



Sestavy


TJ Žimrovice
D. Šehovič [-] - D. Hertel [-] , F. Paláček [-] , R. Heider [-] (68. J. Schauer [-] ) , L. Fajkus [-] , J. Ondřej [-] , M. Režnar [-] , J. Černý [-] , O. Černý [-] , J. Lukačovič [-] , J. Hertel [-]

TJ Sokol Litultovice
D. Böhm [-] - O. Doležel [-] , T. Veselý [-] , L. Včelka [-] (83. M. Hopp [-] ) , P. Fiala [-] - M. Drápal [-] , O. Adamčík [-] , T. Bartoš [-] , J. Tesařík [-] - A. Včelka [-] , A. Vaculík [-]

ŽK: 64. J. Černý , 64. J. Hertel , 90. J. Ondřej - 42. P. Fiala , 42. T. Veselý , 87. J. Tesařík .
Hráči zápasu: D. Šehovič - M. Drápal .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: ŠAFAŘÍK Pavel - BUKOVSKÝ Josef, HAAS Adam (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Vojtěch Vavrečka
Tip experta: výhra hostů

Tady si myslím, že Litultovice si půjdou pro všechny 3 body, takže 2.

Tip: remíza