2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2023 16:00

18.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litultovice rozhodly v nastavení


Branky


14

Po remízovém poločase, to dlouho i na remízu vypadalo. Domácí ale dali branku v nastavení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný poločas

Litultovice v neděli na svém hřišti hostily velice silný celek z Jakartovic, V prvním poločase hostující tým dokázal Litultovice skoro k ničemu nepustit. Navíc se hosté dokázali po čtvrthodině hry dostat po rohovém kopu Kuzníka do vedení, když míč z jeho kopačky našel Horváta, který z jedenácti metrů prostřelil vše, co mu stálo v cestě – 0:1. Zaskočení domácí se dokázali otřepat až na konci poločasu. Nejříve dokázal hlavičku hostů po rohovém kopu vyrazit brankář Štencek. Ve 41. minutě dokázali domácí vyrovnat, když na polovině rozehrál Fiala míč na Tesaříka, který si vyměnil balon s Bartošem a po uvolnění přehodil brankáře Štencka střelou do šibenice - 1:1.

Domácí rozhodli v nastavení

Ve druhém poločase sice žačaly Litutultovice hrát aktivně. Větší šance si ale paradoxně vytvářeli hostující fotbalisté. Po hodině hry přímý kop poslal Bartoš hlavičkou do tyčky domácí branky. V 68. minutě nastřelil Lebeda asi z dvaceti metrů břevno hostující branky. Na druhé straně nebyl v 78. minutě hostujícímu Šupákovi uznána branka pro postavení mimo hru. Pět minut před koncem mohl rozhodnout opět Šupák, ale jeho samostatný únik vytlačil gólman Toporčák na rohový kop. Když se už schylovalo k remíze, tak si po autovém vhazování Hory na hranici vápna Tesařík udělal protihráče a jeho centr pak hlavičkou poslal do prázdné branky téměř z brankové čáry a země střídající Georgiev – 2:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Litultovice
Adam Haas (vedoucí týmu): Jakmile v utkání ve Stěbořicích nuceně vystřídali dva naši středopolaři, věděl jsem ihned, že dnešní utkání bude strašně těžké. Bylo by jednoduché (a možná i korektní) utkání zhodnotit slovy: “Nehráli jsme dobře, remíza by byla spravedlivější.” Nicméně si dovolím nabídnout všem těm, kteří fotbal nevnímají jen skrze body anebo peníze (tímto zdravím a vzdávám hold všem hráčům, kteří i v dnešní těžké době stále hrají fotbal zadarmo), ale jen a jen srdcem, jeden zajímavý příběh…: V podzimní části sezóny nám v utkání v Jakartovicích zápas rozhodl již v 35. minutě náš útočník Mitko (nikdo mu jinak neřekne). Bezprostředně po dosažení branky ho nevybíravým zákrokem v přerušené hře v prostoru branky zranil domácí hráč takovým způsobem, že k dalšímu utkání byl náš útočník připraven až právě dnes, po dlouhých 8 měsících; přitom zákrok nebyl rozhodčím tehdy nikterak potrestán. No a tento náš útočník byl teprve dnes poprvé schopen nastoupit do utkání a toto utkání v 91.minutě opět rozhodl. Pro všechny, kdo vnímají fotbal srdcem, jsme zvítězili naprosto zaslouženě. Děkuji všem klukům i divákům, DNES ZKRÁTKA ZVÍTĚZILO SILNĚJŠÍ SRDCE.

FK Jakartovice
Michal Janech (trenér): My jsme šli do zápasu s cílem udržet Šroma, což se nám podařilo. Hráli jsme celý zápas defenzivní taktiku a na rychlé brejky. Výhra domácích je nezasloužená, zápasu by spíše slušela remíza. Musím pochválit všechny své kluky za bojovnot.



Sestavy


TJ Sokol Litultovice
V. Toporčák [-] - P. Fiala [-] , D. Lebeda [-] (85. D. Georgiev [-] ) , S. Konečný [-] (24. P. Hora [-] ) , T. Veselý [-] (61. T. Steuer [-] ) , O. Doležel [-] - O. Adamčík [-] , T. Bartoš [-] (74. M. Drápal [-] ) , J. Tesařík [-] , A. Včelka [-] (61. L. Včelka [-] ) - J. Šrom [-] -

FK Jakartovice
M. Štencek [-] - M. Pluschke [-] (56. J. Hlaváč [-] ) , L. Bartoš [-] , T. Šupák [-] , P. Kuzník [-] , J. Olivka [-] , M. Poštulka [-] (74. M. Sváček [-] ) , P. Horvát [-] , R. Bandy [-] , T. Matyáš [-] , K. Török [-]

ŽK: 42. D. Lebeda , 75. L. Včelka - 41. M. Štencek , 46. L. Bartoš , 87. P. Kuzník .
Hráči zápasu: D. Georgiev , J. Tesařík - K. Török .
Počet diváků: 215. Rozhodčí: VRBA Martin - RUČKA Jakub, HENNIG Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Jan Chryczyk
Tip experta: výhra domácích

Naši přemožitelé z minulého kola, Jakartovice, kteří nám uštědřili první porážku po sedmi zápasech, zavítají na horkou půdu momentálně druhého celku tabulky. Litultovice do jarní části vletěli jako uragán a kosí jednoho soupeře za druhým. Bohužel pro nás, a ostatní celky na špici, se tato mašina nezastaví. Tři body zůstanou domácím.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích