2:3
(1:1)
25. O. Černý
47. D. Hertel (p.)
70. L. Fajkus
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2023 16:00

18.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Žimrovice urvaly výhru ve Vávrovicích


Branky


7. J. Lichovník , 50. M. Schoppik - 25. O. Černý , 47. D. Hertel (p.) , 70. L. Fajkus
14

Po nerozhodném poločase, dali hosté ve druhé části o jednu branku víc a slaví tak výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný poločas

Vávrovice se v sobotu odpoledne staly hostiteli mužstva ze Žimrovic. Už ve druhé minutě neuznal rozhodčí domácí gól Janu Pchálkovi pro postavení mimo hru. Do vedení se po sedmi minutách dostaly Vávrovice, když hostující Ondřej Černý zahrál špatnou malou domů, míče se zmocnil Jakub Lichovník, který si obehrál dva protihráče a hokejovým blafákem pokořil brankáře Šehoviče – 1:0. Další branku domácích mohl přidat po centru Jana Lichovníka jeho bratr Jakub, který hlavou zamířil vedle branky. Za pár sekund střelu Jakuba Lichovníka vyrazil brankář Šehovič. Žimrovice vyrovnaly ve 25. minutě, když Jakub Černý nahrál bratrovi Ondřejovi, který využil špatného postavení brankáře Tesaře a s pomocí břevna ho přehodil – 1:1. Pak měly tři šance Žimrovice. Nejdříve Režnar z dvaceti pěti metrů nastřelil pouze břevno domácí brány. Za chvíli po centru Nováka hlavičkoval nepřesně opět Režnar. Poslední příležitost zahodil Novák, který střílel těsně vedle. 

Žimrovice daly o jednu branku navíc

Na začátku druhého poločasu byl na hranici šestnáctky faulován David Hertel vávrovickým Šenkem. Rozhodčí ukázal na penaltový puntík a sám postižený otočil skóre zápasu – 1:2. V 50. minutě tvrdě vystřelil domácí Jan Lichovník, jeho střelu brankář Šehovič pouze vyrazil a Schoppik pohotově vrátil balon do sítě – 2:2. Po hodině hry mohl po nahrávce Schoppika vrátit vedení domácí Mrusek, ale hlavou jen těsně minul branku. Za pět minut si potáhl míč hostující Fajkus, a jeho střela zazvonila jen na tyčce. Rozhodující okamžik zápasu přišel dvacet minut před koncem utkání, když Paláček uvolnil Fajkuse, který si obešel dva hráče a jeho střelu z hranice šestnáctky trefila domácího Daniela Kleina do obličeje tak, že změnila směr do protipohybu brankáře Tesaře a skončila v síti – 2:3. V závěru zápasu pak hosté zkušeně kouskovali hru a domácí k ničemu závažnějšímu nepustily. Navíc v samém závěru ještě mohli skóre navýšit, když nejdříve David Hertel a po něm Jakub Černý ve svých šancích zaváhali.

 

Vávrovice jedou příští kolo do Dolních Životic. Žimrovice budou hostit Litultovice.



Ohlasy k zápasu


FK NOVA Vávrovice
Tomáš Matoušek (trenér): Byla to šťastná výhra hostů. My jsme měli více ze hry, ale branek dali více oni. Po třetí brance pak kouskovali hru, a výhru si odbránili.

TJ Žimrovice
Radek Kříž (trenér): Bojovné utkání z obou stran. Šance byly na obou stranách, takže by zápasu spíše slušela remíza. Štěstí se ale nakonec přiklonilo na naši stranu. Jsem rád za tři body.



Sestavy


FK NOVA Vávrovice
O. Tesař [-] - D. Klein [-] , T. Šenk [-] , O. Levák [-] , M. Schoppik [-] - J. Pchálek [-] , J. Chryczyk [-] , V. Pchálek [-] , J. Lichovník [-] - J. Lichovník [-] , F. Mrusek [-] (65. M. Klein [-] )

TJ Žimrovice
D. Šehovič [-] - D. Hertel [-] , F. Paláček [-] , L. Fajkus [-] , R. Hrbáč [-] , J. Ondřej [-] , M. Režnar [-] , J. Černý [-] (91. A. Dušek [-] ) , O. Černý [-] , P. Novák [-] , J. Hertel [-]

ŽK: 36. V. Pchálek , 78. J. Lichovník , 87. O. Levák - 28. J. Hertel , 62. J. Černý , 78. L. Fajkus , 85. R. Hrbáč , 89. J. Ondřej .
Hráči zápasu: J. Pchálek - L. Fajkus , F. Paláček .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: PRETSCH Adam - BUKOVSKÝ Josef, HAAS Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Jan Chryczyk
Tip experta: výhra domácích

Žimrovicím máme co vracet. Jak po sportovní, tak osobní stránce. Utkání na podzim nebylo zvládnuto jak z pořadatelského, tak rozhodcovského hlediska, kdy svaz nesmyslně poslal na tento duel pouze jednoho sudího a k pořadatelské službě se raději nebudu vyjadřovat. Co jsem se díval, tak jsou zatím delegováni dva rozhodčí, tak uvidíme, jak tento velice vyhrocený zápas zvládnou ukočírovat. Pokud budete mít čas, určitě k nám doražte. Bude to boj.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích