2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 15:30

17.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šupák rozhodl o výhře domácích


Branky


12

Jakartovice daly v každém poločase jednu branku a dokázaly porazit svého soupeře z Vávrovic. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jakartovice se dostaly do vedení

Jakartovice v sobotu přivítaly Vávrovice. Hrála se vyrovnaná partie, i když fotbalovějším dojmem působili hostující fotbalisté z Vávrovic. V první šanci se ale objevily Jakartovice, když Šupák hned v první minutě nastřelil hostující konstrukci. Vávrovice v 8. minutě vyslaly tvrdou střelu prostřednictvím Jana Pchálka, ale ta mířila vedle branky. Po třinácti minutách pak Jakub Lichovník nahrál Mruskovi, který ekvilibristicky zamířil vedle. Po čtvrhodině hry vychytal Šupáka hostující brankář Tesař. Ve 22. minutě skončila střela Jana Lichovníka mimo tři tyče. Za minutu se po faulu na Mruska hodně zlobila hostující lavička, protože podle jejich mínění měl dostat faulující Šťatsný červenou kartu místo žluté. Jakartovice se ujaly vedení ve 23. minutě, když Kuzník nahrál Törökovi, který prostrčil balon na Šupáka, který obkroužil hostujícího hráče a obstřelil brankáře Tesaře – 1:0. I tato situace vyvolala bouři nevole na hostující střídačce, protože hosté reklamovali faul na svého hráče. Nicméně branka platila a dokonce poločasu se už nic významného nestalo. 

Jakartovice výhru navýšily

I ve druhém poločase pokračovala vyrovnaná partie. Definitivní potvrzení výsledku pak přišlo po hodině hry, když se Bandy probil mezi dva hráče a jeho střelu ještě stačil Tesař vyrazit, ale Šupák dokázal pohotově vrátit míč do brány – 2:0. Hosté se sice ještě snažili něco s výsledkem udělat. Zmohli se ale pouze na dvě střely. V 77. minutě Halátkův pokus gólman Štencek chytil. Stejně se vedlo i za pět minut Václavu Pchálkovi. Jakartovice si pak už tři body udržely.

 

Jakartovice příští kolo jedou do Litultovic. Vávrovice budou hostit Žimrovice.



Ohlasy k zápasu


FK Jakartovice
Michal Janech (trenér): Ze zápasu jsem měl obavu, ale naštěstí se nám vrátil brankář. Zápas to byl vyrovnaný, a dokonce bych řekl, že hosté byli fotbalovější, ale my jsme dali dvě branky a zaslouženě vyhráli.

FK NOVA Vávrovice
Tomáš Matoušek (trenér): Měli jsme sice více ze hry, ale nedařilo se nám ve středu hřiště. Jakartovice měly asi tři akce a daly dva góly. Navíc rozodhčí proti ním neodpískal ofsajd a při první brance byl faulován náš hráč. To byly dnes rozhodující faktory zápasu.



Sestavy


FK Jakartovice
M. Štencek [-] - M. Pluschke [-] (64. M. Poštulka [-] ) , L. Bartoš [-] , T. Šupák [-] , J. Šťastný [-] (80. P. Anděl [-] ) , J. Hlaváč [-] (85. P. Bosák [-] ) , J. Olivka [-] , P. Kuzník [-] , R. Bandy [-] , T. Matyáš [-] , K. Török [-]

FK NOVA Vávrovice
O. Tesař [-] - D. Klein [-] , T. Šenk [-] , O. Levák [-] , O. Halátek [-] - J. Pchálek [-] (83. R. Schreiber [-] ) , J. Chryczyk [-] , V. Pchálek [-] , J. Lichovník [-] - F. Mrusek [-] , J. Lichovník [-] (71. M. Klein [-] )

ŽK: 21. J. Šťastný , 45. J. Hlaváč , 74. J. Olivka - 67. F. Mrusek , 71. J. Chryczyk .
Hráči zápasu: T. Matyáš - D. Klein .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Petr Boček
Tip experta: výhra hostů

Vávrovice hrají ve formě, Jakartovice ale rozhodně nedají rozjetému soupeři nic zadarmo, naopak se domnívám, že by ho mohly doma dosti potrápit. Po závěrečném hvizdu ale budou veselejší hosté, byť tipuji, že rozdíl bude těsný.

Tip: výhra domácích