2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 15:30

17.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Majewski zařídil Štítině tři body


Branky


12

Domácí dokázali obrátit nepříznivě se vyvíjející zápas dvěma góly Majewského. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný poločas

Štítinský Tatran přivítal svém hřišti v sobotu Spartak z Chuchelné. Hrál se hodně bojovný zápas, kdy si hodně šancí vytvořila hlavně domácí družina. V tomto ohledu byli hlavními paliči příležitostí Marek Vitásek a Sakmar. Ti si hned zkraje vypracovali dvě velké šance, které nedali. A tak přišel zákonitý trest, když Chuchelná dostala možnost zahrávat přímý kop a Gargoš poslal nechytatelně balon do domácí brány – 0:1. Štítina vyrovnala za šest minut, když Těžký posadil rohový kop na hlavu dlouhána Majewkého, který nedal brankáři Náhlíkovi žádnou šanci – 1:1. Do konce poločasu Štítina opět zahrozila Markem Vitáskem. Chuchelná střílel pouze střelami z dálky, jejímiž autory byli Marek Barát s Gargošem. 

Štítina rozhodla

I do druhého poločasu vstoupila aktivněji Štítina. A opět se předháněla dvojice Marek Vitásek se Sakmarem, kdo zahodí větší šanci. Rozhodující a zároveň vysvobozující okamžik pro domácí pak přišel dvacet minut před koncem zápasu, když Těžký zahrával přímý kop a Majewski si opět vyskočil nejvýše a zatloukl míč do sítě – 2:1. Chuchelná se pak v závěru zmohla jen na střely z dálky z kopaček Hradila a Halfara. Ty však svůj cíl nenašly.

 

Štítina jede příští kolo do Těškovic. Chuchelná bude hostit Vřesinu.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Štítina
Martin Vitásek (brankář): Byla to těžká výhra. Měli jsme na marodce pět hráčů základní sestavy. Byl to bojovný zápas a my jsme v něm měli spoustu šancí. Ty zahazoval brácha Marek a Sakmar. Naštěstí Těžký s Majewskim rozhodli o naší výhře.

TJ Spartak Chuchelná
Miroslav Bedrunka (trenér): Moc nám to nejde. Dostali jsme se do vedení z přímého kopu, ale ze dvou standardek necháme domácí obrátit vývoj.



Sestavy


TJ Tatran Štítina
M. Vitásek [-] - T. Těžký [-] , V. Trušina [-] , M. Sakmar [-] (92. F. Graf [-] ) , M. Vitásek [-] , L. Bartusek [-] , O. Kurka [-] , J. Mlček [-] , P. Kunczik [-] , J. Majewski [-] , J. Gattnar [-] (58. [-] )

TJ Spartak Chuchelná
T. Náhlík [-] - R. Vícha [-] (72. D. Fojtík [-] ) , D. Stefek [-] , J. Koňařík [-] (55. M. Komárek [-] ) , P. Šrámek [-] - D. Honěk [-] (65. J. Halfar [-] ) , M. Barát [-] , P. Valenta [-] , J. Gargoš [-] - J. Hradil [-] - F. Kocián [-]

ŽK: 42. T. Těžký - 45. J. Gargoš .
Hráči zápasu: T. Těžký , J. Majewski - P. Šrámek .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Petr Boček
Tip experta: výhra domácích

Štítina má za sebou nepovedený zápas na našem hřišti, ale to by pro ně nemělo být překážkou v tom, aby nyní vyhrála, ba naopak se bude snažit obratem odčinit předchozí výsledkový nezdar. Chuchelná nebude jednoduchým soupeřem, má také svou kvalitu, ale byť se dle mého gólově prosadí, domácí urvou tři body.

Tip: výhra domácích