5:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2023 15:30

16.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šrom režíroval výhru Litultovic


Branky


16. J. Šrom , 48. J. Šrom , 55. J. Tesařík , 70. J. Šrom , 72. J. Šrom - 50. D. Řehulka
10

Litultovice vedly po poločase o jednu branku. Ve druhém poločase svou výhru dokázaly navýšit. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Litultovice vedly o jednu branku

Litultovice přivítaly na svém trávníku mužstvo z Březové. Kuriozitou zápasu bylo, že oba týmy měli v brance Daniela Böhma. Aktivněji začali borci z Březové. Ve třetí minutě se dostal do úniku Řehulka, ale nic z toho nebylo. Za chvíli Kostera z rohu nastřelil břevno domácí branky.  Do vedení se ale dostala domácí družina po čtvrthodině hry, když aut Steuera našel Tesaříka, který zatáhlo balon do šestnáctky, a přihrávkou pod sebe našel kapitána Šroma, který pohotově skóroval a březovský Böhm lovil míč poprvé ze své sítě – 1:0. Litultovice to nstartovalo a do konce poločasu zahodili šance Drápalem a Tesaříkem. 

Litultovice vedení navýšily

Hned po pauze Steuer zleva zahrával rohový kop, který Včelka prodloužil na Šroma, jenž pohodlně uklidil míč do sítě – 2:0. Ve 49. Šustek lobem vysunul dopředu Řehulku, který důrazem přehlavičkoval litultovicekého brankáře Böhma – 2:1. Za šest minut získal ve středu hřiště balon Tesařík, který si obehrál tři hráče a na úrovni penalty zavěsil – 3:1. Dvacet minut před koncem vybojoval balon Tesařík, který nahrál Džemlovi, který ač tísněn dokázal namazat Šromovi, který se uvolnil a dával na 4:1. Za minutu vysunul Drápal Adamčíka, který rychlým sprintem utekl obránci a přihrávkou pod sebe gólově oslovil Šroma – 5:1. Ve zbytku utkání si už domácí v poklidu svou výhru kontrolovali. 

 

Litultovice jedou příští kolo na půdu silných Stěbořic. Březová bude hostit Budišovice.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Litultovice
Adam Haas (vedoucí týmu): První poločas jsme vybojovali, ve druhém, po změně rozestavení jsme hru již zcela ovládli. Střelce máme jediného, nicméně na přípravě branek se podílí většina zbývajících hráčů, což je velice důležité. Díky všem hráčům na hřišti, na lavičce, i divákům, protože v dnešním ledovém dni to nebylo pro nikoho z nich vůbec jednoduché.

TJ Vítěz Březová
David Řehulka (hráč): Myslím, že jsme nezačali špatně, a zpočátku jsme byli nebezpečnější. Stejně jako před týdnem, ale jsme se z hřiště postupně vytráceli. Ještě na začátku druhé půle jsme snížili, ale pak už jsme vůbec nic neměli a domácí navyšovali skóre.



Sestavy


TJ Sokol Litultovice
D. Böhm [-] - D. Lebeda [-] , T. Veselý [-] (71. P. Hora [-] ) , O. Doležel [-] (80. M. Hopp [-] ) , P. Fiala [-] - A. Včelka [-] (71. S. Konečný [-] ) , O. Adamčík [-] , M. Drápal [-] , T. Steuer [-] (57. A. Džemla [-] ) , J. Tesařík [-] - J. Šrom [-] (80. J. Pavlíček [-] )

TJ Vítěz Březová
D. Böhm [-] - Š. Buda [-] (48. M. Murín [-] ) , J. Gajdoš [-] (40. T. Pecka [-] ) , D. Řehulka [-] , M. Šustek [-] , M. Šuhajík [-] , J. Šuhajík [-] , T. Křenek [-] , O. Lodňánek [-] , J. Kostera [-] , M. Faika [-] (79. A. Krejčiřík [-] )

ŽK: 21. P. Fiala , 23. A. Včelka , 75. O. Doležel - 20. O. Lodňánek .
Hráči zápasu: M. Drápal , J. Tesařík .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: PAVELEK Karel - GANČAŘ Jakub, VINCKER Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Jonáš Tesařík
Tip experta: výhra domácích

5:2 V Litultovicich bude k vidění ofenzivní fotbal, kde doufám využijeme domácího prostředí a ukážeme naši sílu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích