Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 15:00

15.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tatran oplatil soupeři prohru z léta


10

Štítina soupeře k ničemu nepustila a zaslouženě vyhrála o čtyři branky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štítina vedla o dvě branky

Štítina při své jarní premiéře přivítala na svém domácím trávníku mužstvo z Budišova. Hosté přijeli ve značně omlazené sestavě a na jejich hře do bylo znát. Prakticky se nedostali k zakončení a brankáře Martina Vitáska vůbec neohrozili. Už po sedmi minutách si narazil Kunczik s Bartuskem, který vyslal do sólového nájezdu Marka Vitáska, který se v takových situacích většinou nemýlí – 1:0. Po půlhodině hry vybojoval balon ve středu hřiště Grigarčík, který jej zatáhl před šestnáctku, kde se mu střelou podařilo přelobovat brankáře Maláka – 2:0. Další velké šance domácích v prvníkm poločase zahodili Marek Vitásek, Kurka a Sakmar. 

Štítina vedení navýšila

Ve druhém poločase se vůbec obrázek hry na hřišti nezměnil a Štítina nadále pokračovala v jasném představení. Ve druhé půli domácí přidali další dvě branky. Hned po přestávce si na rohový kop Trušiny naběhl dlouhán Majewski a hlavičkou pohodlně zavěsil balon do budišovské branky – 3:0. Těsně před hodinou hry pak rohový kop Trušiny uklidil do brány hlavou zkušeně Kunczik – 4:0. V dalších nájezdech neuspěl smolař Sakmar a jendou Kurka. Sakmar dokonce asi dvacet minut před koncem nastřelil tyčku, a v následném závaru pálil Marek Vitásek vedle branky. Domácí to mrzet nemuselo, protože tři body v pohodě uhájili. 

 

Štítina jede příští kolo do Vřesiny. Budišov bude hostit Budišovice.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Štítina
Martin Vitásek (brankář): Byli jsme jasně lepšín po celý zápas. Hrálo se prakticky jen na jednu branku a výsledek mohl být ještě vyšší. Naše výhra je zcela zasloužená.

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou B
Tomáš Prestch (brankář): Přes zimu jsme tým značně omladili, a někteří kluci hráli poprvé za muže. Bohužel jsme byli po celý zápas bezzubí, a nic pořádného jsme si nevypracovali. Jejich gólmana jsme vůbec neohrozili.



Sestavy


TJ Tatran Štítina
M. Vitásek [-] - L. Bartusek [-] (46. M. Kaštovský [-] ) , V. Trušina [-] (81. D. Prokeš [-] ) , M. Sakmar [-] (72. T. Těžký [-] ) , M. Vitásek [-] , O. Kurka [-] (76. J. Mlček [-] ) , R. Grigarčík [-] , T. Halška [-] , P. Kunczik [-] (63. V. Tomáško [-] ) , J. Majewski [-] , J. Gattnar [-]

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou B
M. Malák [-] - J. Lasák [-] , Z. Ondrušík [-] (63. T. Pretsch [-] ) , D. Indrák [-] , J. Haferník [-] - D. Huťa [-] , D. Anděl [-] , S. Haluška [-] (63. J. Krause [-] ) , J. Holub [-] , E. Machala [-] (33. R. Olbrecht [-] ) - Č. Veselka [-]

ŽK: 36. J. Gattnar - 35. Č. Veselka , 39. J. Lasák .
Hráči zápasu: T. Halška , O. Kurka .
Počet diváků: 48. Rozhodčí: HLADÍK Miroslav - PINČEK Milan, PRASEK Beno.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Marek Poštulka
Tip experta: výhra domácích

Budišov bude mít hráče z áčka, ale Štítina vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích