1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2023 16:00

21.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

21. kolo přehledně: Vyrovnaná partie v Bohuslavicích


Branky


5

Utkání nabídlo kombinační podívanou ze strany hostů, kteří byli aktivnější. Domácí disciplinovanou obranou a dobrým výkonem silně vzdorovali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nedáš, dostaneš.

Zápas začal v dobrém a aktivním tempu, domácí skvěle bránili, zatím co hosté kombinací a dobrým držením míče rozhodně nebyli nijak pozadu. Za domácí se v bráně hlavně vyznamenával Jan Kozel. I přes převahu hostů se Bohuslavice několikrát dostaly do útoku, ale zápas na branky moc bohatý nebyl. Po minutách se hostujícího tlaku se domácí Vojta Janoš po levé straně prokličkoval až do pokutového území, Chvějovu branku těsně minul. Ve 22 minutě zahráli hosté v pokutovém území rukou a rozhodčí Robenek nařídil pokutový kop. Kapitán domácího týmu Michal Šrámel branku z penalty přestřelil. Jak se říká nedáš, dostaneš, o 3 minuty později se po závaru před Kozlovou brankou dorážel Robin Štefek. První poločas tak skončil jednobrankovým rozdílem 0:1.

 

Fotbal nahorů, dolů.

Ve druhém poločase začal domácí tým hrát vyrovnanou partii, což se podařilo zužitkovat domácímu Tilleczkovi, když v 52 minutě v šestnáctce uvolnil přes obránce a poslal míč po zemi k tyči. Dlouho se hrálo nahorů, dolů, už to vypadalo že se oba týmy podělí o body, jenže 2 minuty před koncem zápasu ve vápně dostal přihrávku hostující Hudeczek, který hlavou přehodil Kozla. Domácí se v závěru snažili ještě se zápasem něco udělat, to se ale bohužel nepovedlo a Píšť si tedy z Bohuslavic odvezl všechny body.



Ohlasy k zápasu


SK Bohuslavice
Komentátor klubu Fiurasek: Píšť se na vítězství docela natrápil, výkon z naší strany nebyl špatný, škoda ztraceného bodu v závěru zápasu.

TJ Slavia Píšť
hráč Filip Grabica: Myslím si, že jsme vyhráli zasloužene a jedeme dál



Sestavy


SK Bohuslavice
J. Kozel [-] - P. Štefek [-] , V. Mička [-] , T. Koska [-] , V. Janoš [-] , D. Kotzur [-] , J. Burda [-] , T. Tilleczek [-] , I. Dominik [-] , M. Benek [-] , M. Šramel [-]

TJ Slavia Píšť
L. Chvěja [-] - M. Šec [-] , M. Pawlenka [-] , M. Kyselý [-] , K. Hudeczek [-] , P. Moric [-] , R. Štefek [-] , T. Kudlík [-] , O. Vlha [-] , J. Mac [-] , M. Habura [-]

ŽK: 12. M. Šramel , 33. T. Tilleczek , 63. I. Dominik , 66. D. Kotzur - 92. R. Štefek .
Počet diváků: 211. Rozhodčí: ROBENEK Bohumil - CHLEBOVSKÝ Bohumír, YEGHIAZARYAN Vachik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů