1:3
(1:1)
28. D. Haas (vl.)
58. M. Zawadzki
83. K. Barvík
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 16:30

22.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Jindřichov po dlouhé době vyhrál


Branky


21. L. Lodňánek - 28. D. Haas (vl.) , 58. M. Zawadzki , 83. K. Barvík
11

V prvním poločase daly oba týmy jednu branku. Ve druhém dal Jindřicho dvě a rozhodl o své výhře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný poločas

Hlavnice si ke svému dalšímu soutěžnímu zápasu pozvala na své hřiště mužstvo z Jindřichova. Úvodní pasáž zápasu patřila domácí družině. Do velkých šancí se dostal Pasterňák, ktzerý netrefil branku. Další příležitost zahodil Lodňánek. Daniel Haas bombou orazítkoval hostující břevno. Aktivně hrající Hlavnice se pak ujala po dvaceti minutách vedení, když Pasteňák poslal míč mezi obránce na Lodňánka, který zkušeně zavěsil – 1:0. Jindřichov se pak po brance probudil, ale Barvík a po něm Jaroslav Hanslík nedokázali míč dopravit do sítě. Jindřichovu se podařilo vyrovnat po půlhodině hry, když si rohový kop Lapuníka srazil nešťastně do vlastní branky Daniel Haas – 1:1. Zbytek prvního poločasu se už jen dohrál a do kabin se šlo za nerozhodného stavu.

Jindřichov dvěma góly rozhodl

Ve druhém poločase převzal Jindřichov otěže hry na hřišti a po hodině hry namazal Šmíd přesně Zawadskému, který míč zatáhl a vnikl s ním do domácího pokutového území, kde se nerozmýšlel a napálil ho přímo k tyči domácí branky – 1:2. Potom se hra přelévala ze strany na stranu se šancemi na obou stranách. Za domácí měl šance Pasterňák, Ochrana, Lodňánek. Kirschner dokonce nastřeli hostující tyčku. Na sdruhé straně to byl Barvík, Jaroslav Hanslík, Andráško. Petrovič orazítkoval tyčku, dvakrát neuspěl Kašpar. Pojistku pak přidala hostující družina sedm minut před koncem zápasu, když si Zawadski povodil domácí obranu a předložil míč jak na zlatém podnose před prázdnou branku Barvíkovi, který se nemýlil – 1:3. Zápas se pak už jen dohrával a na třech bodech pro hosty se nic nezměnilo. 

 

Hlavnice jede příští týden do Velkých Heraltic. Jindřichov bude hostit Slavkov. 



Ohlasy k zápasu


Družba Hlavnice
David Nowický (trenér): Dobrý fotbal, nahoru dolů. My jsme začli dobře, měli jsme tři šance a pak jsme dali na 1:0. Bohužel jsme si dali vlastní branku. Ve druhém poločase převzal otěže soupeř, ale i nadále jsme si šance vypracovávali, ale už jsme nedali, zatímco soupř dvě dal.

TJ Slezan Jindřichov
Vítězslav Boháček (kapitán): Byl to z naší strany ubojovaný zápas, který se nám povedl vyhrát. Ze začátku byl aktivnější soupeř, který se ujal i vedení. My jsme vyrovnali po jejich vlastní brance. Ve druhé části, jako by domácím došly síly, my jsme toho využili dvěma góly zápas rozhodli.



Sestavy


Družba Hlavnice
S. Steiner [-] - L. Lodňánek [-] (71. P. Haas [-] ) , D. Ochrana [-] , P. Čunta [-] , J. Steyer [-] (86. F. Tietz [-] ) , Z. Vrána [-] , O. Haas [-] , J. Kaván [-] , O. Pasterňák [-] , D. Haas [-] (60. D. Černoch [-] ) , L. Kirschner [-]

TJ Slezan Jindřichov
D. Zábranský [-] - M. Kuřec [-] , T. Kusenda [-] (64. M. Čech [-] ) , J. Sklenařík [-] , M. Zawadzki [-] , J. Hanslík [-] (76. J. Kašpar [-] ) , P. Lapuník [-] , K. Barvík [-] , M. Šmíd [-] , P. Andráško [-] (86. V. Petrovič [-] ) , V. Boháček [-]

ŽK: 30. D. Haas , 79. Z. Vrána , 92. L. Kirschner - 60. T. Kusenda , 81. J. Kašpar . ČK: 84. P. Čunta .
Hráči zápasu: O. Haas - M. Zawadzki .
Počet diváků: 52. Rozhodčí: MINICH Marian - HAAS Jiří (N), MINICH Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Tomáš Černoch
Tip experta: výhra hostů

Myslím, že Jindřichov nebude mít v Hlavnici problém a odveze si všechny tři body.

Tip: výhra hostů