0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2023 16:00

18.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bruntál vrátil domácím prohru z podzimu


Branky


14

Bruntál dal oba góly na začátku obou poločasů. Domácí branku nedali, proto prohráli. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bruntál šel do vedení

Krásné Loučky přivítaly na svém hřišti v sobotu mužstvo z Bruntálu. Hosté přijeli posílení o několik náhradníků z áčka. Ráz utkání určila už první minuta, když hostující Slavík nahrál přesně pod sebe na Kryndu, jehož nenápadná střela zaskočila domácího brankáře Hradila - 0:1. Domácí tato situace zaskočila, přesto se snažili o rychlé vyrovnání. V první šanci se objevil Juchelka, ale obstřelil brankáře Šidláka i z jeho brankou. Další příležitost měl po nahrávce Mohyly Juřina, ale Šidlák jeho střelu vytáhl na rohový kop. Pak se objevili v šanci hosté, ale aktivní Krynda přestřelil domácí branku. Kolem půhodiny zahrávali domácí rohové kopy, které ale dokázal pokrýt spolehlivý Šidlák. V závěru poločasu ještě vystrašil Šidláka střelou Pella, ale tu opět skvělý brankář vytěsnil na rohový kop. 

Bruntál náskok navýšil

Úvod druhého poločasu kopíroval úvod prvního. Hosté se z prvního útoku dokázali gólově prosadit, když dostal dlouhý balon do běhu Slavík, který přesprintoval domácího hráče, a podél vyběhnuvšího brankáře, kerý neudržel balon píchl míč do sítě - 0:2. Krásné Loučky se pak opět snažily něco s výsledkem udělat. Standardku Ondry vytáhl Šidlák na tyč a roh. V další šanci Mohyla zamířil z hranice šestnáctky vedle hostující tyče. Neujal se ani rohový kop Adama Ondry, který vyhlavičkoval z brankové čáry hostující hráč. Domácí pak vše vrhli do útoku a v jejich obraně vznikala okýnka.  Krynda však své tři šance proměnit už nedokázal. To Bruntál nemuselo mrzet, protože si přesto přispal zaslouženě tři body za obětavý výkon celého mužstva. 

 

Krásné Loučky jedou příští kolo do Velkých Heraltic. Bruntál zamíří do Malých Hoštic.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Krásné Loučky
Miroslav Pella (vedoucí týmu): Hosté nás zaskočili v obou poločasech rychlými góly. My jsme sice nějaké šance měli, ale jejich brankář byl výborný a my jsme ho nedokázali překonat. Navíc za soupeře hráli mladí a běhaví kluci. Za góly si hosté vyhrát zasloužili.

MFK Bruntál B
Mikuláš Horyň (trenér): Zatím vyhráváme jen venku, a proto jsem po zápase řekl klukům, že budeme hrát jen venku. Byli jsme posílení náhradníky z áčka. Celkově jsme podali dobrý výkon a zaslouženě jsme vyhráli. Klíčová byla branka hned ve druhé minutě, která soupeře zaskočila.



Sestavy


TJ Sokol Krásné Loučky
M. Hradil [-] - M. Daříček [-] , L. Pella [-] , D. Mrukvia [-] , L. Juchelka [-] , A. Ondra [-] , T. Juřina [-] , L. Mohyla [-] (70. L. Mitura [-] ) , J. Urban [-] (51. M. Mitura [-] ) , L. Slaný [-] (81. J. Fiurášek [-] ) , L. Dvořák [-]

MFK Bruntál B
J. Šidlák [-] - P. Šanda [-] , M. Goněc [-] , O. Krywda [-] , T. Unverdorben [-] , F. Pawlita [-] , M. Slavík [-] (76. Š. Kubesa [-] ) , R. Hapka [-] , J. Duhajský [-] (73. R. Kovář [-] ) , R. Hanák [-] , F. Stoklasa [-] (46. D. Deák [-] )

ŽK: 80. L. Dvořák .
Hráči zápasu: R. Hapka , J. Šidlák .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: THIEMEL Karel - PHILIPP Marek, DEDEK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Tomáš Mrázek
Tip experta: výhra domácích

Loučky na jaře valí a potvrdí doma vítězství.