0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 11:00

17.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Krásné Loučky na jaře stále neporaženy


Branky


13

Loučky daly v Jindřichově v každém poločase po jedné brance a odvážejí si domů tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Loučky šly do vedení

Jindřichov přivítal v sobotní dopoledni mužstvo z Krásncýh Louček. Hrálo se natěžkém terénu, který stěžoval kombinační hru. V první velké příležitosti se objevil hostující Juřina, ale míč z jeho kopačky skončil pouze na tyčce jindřichovské branky. Pak se ve dvou šancích objevil domácí fotbalista, ale obě zneškodnil navrátilec mezi třemi tyčemi Hradil. Po čtvrhodině hry hosté vybojovali přímý kop těsně před vápnem. Míč si postavil k exekuci Ondra a střelou na zadní tyč nedal Kašparovi žádnou šanci - 0:1. Jindřichov neházel ale flintu do žita a ve dvou příležitostech se objevil Tilkeridis, ale Hradil mu obě akce výbornými zákroky zmařil. Ve zbytku poločasu se už nic nestalo a do kabin se šlo za těsného náskoku Louček. 

Loučky výhru pojistily

Do druhého poločasu vstoupili aktivněji hosté z Louček. Po deseti minutách vybojoval Mohyla rohový kop. Ten zahrával Ondra. Míč z jeho kopačky pak přistál na přední tyči na hlavě Mrukviovi, který jej zatočil nechytatelně do brány - 0:2. Hosty vedení ukolébalo a domácí se začali tlačit dopředu. Zahrávali poměrně dost rohů a standardek. Hradil musel proti Šmídovi a Tilkeridisovi vytasit obě skvělé zákroky. Pak se do dvou šancí dostal hostující Mohyla, ale Kašpar jednou zakročil včas. Jednou Mohyla pálil vedle. V závěru zápasu ještě nedokázal střelu střídajícího Fiuráška dopravit do sítě Juchelka. Hosty to ale nemuselo mrzet, protože si připsali další tři body.

 

Jindřichov jede příští kolo do Velkých Heraltic. Krásné Loučky budou hostit Bruntál.

 

FOTO: Martin Paluch.



Ohlasy k zápasu


TJ Slezan Jindřichov
Vítězslav Boháček (kapitán): Byl to těžký a zkušený soupeř. Podle mě to byl ale vyrovnaný zápas. Na šance jsme dokonce vyhráli. Hosté ale dokázali ty své využít a vyhrát.

TJ Sokol Krásné Loučky
Miroslav Pella (vedoucí týmu): Hrálo se na těžkém terénu. Začátek nám vyšel. Pak ale měl dvě šance soupeř. My jsme se pak ujali vedení po přímém kopu Ondry. Druhý poločas jsme začali aktivněji a po rohu své vedení navýšili. Pak už jsme si svou výhru vzít nenechali.



Sestavy


TJ Slezan Jindřichov
J. Kašpar [-] - P. Banak [-] , P. Táborský [-] (81. D. Janáč [-] ) , M. Zawadzki [-] , J. Sklenařík [-] , K. Barvík [-] (81. J. Zavadil [-] ) , M. Kuřec [-] , D. Zábranský [-] (62. K. Čanaklis [-] ) , V. Boháček [-] , M. Šmíd [-] , M. Tilkeridis [-]

TJ Sokol Krásné Loučky
M. Hradil [-] - M. Daříček [-] , L. Pella [-] , L. Mitura [-] (46. M. Mitura [-] ) , D. Mrukvia [-] , L. Juchelka [-] , A. Ondra [-] , T. Juřina [-] (76. J. Urban [-] ) , L. Slaný [-] , L. Dvořák [-] , L. Mohyla [-] (83. J. Fiurášek [-] )

ŽK: 37. P. Táborský - 49. L. Mohyla , 72. D. Mrukvia , 83. M. Daříček .
Hráči zápasu: M. Tilkeridis - M. Hradil .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KUBÁČEK Vojtěch - HUDEČEK Lukáš, RAŽNÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Tadeáš Juřina
Tip experta: výhra hostů

Čekám bojovné utkání z obou stran, bude záležet v jaké sestavě se oba týmy setkají. Snad kluci urvou tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza