0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 17:00

25.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stonavský lídr pouze remizoval se Smilovicemi


Branky


4

Domácí mohli v uplynulém víkednu oslavit zisk mistrovského titulu pro vítěze 1.A třídy sk. B. Po bezbrankové remíze s šestými Smilovicemi však budou své oslavy muset minimálně na týden odložit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Seriš svým pokusem pouze orazítkoval břevno

Vedoucí tým tabulky musel do zápasu se Smilovicemi počítat hned s několika absencemi. Do základní jedenáctky se tak oproti duelu s Raškovicemi dostali například Lukáš Graňák nebo Michal Ruisl. Na stonavský stadion se v sobotu odpoledne dostalo zhruba 120 diváku a viděli vskutku opatrné utkání. Hned od úvodu byla na obou soupeřích vidět touha nedělat příliš chyb. První zaváhání vyrobili domácí. Po nepřesné rozehrávce smilovičtí využili chyby a vyslali do velkého vápna přihrávkou Bujoka. Václav Bujok sice střílel na bližší tyč, ale pozorného Pechu nepřekvapil. V 15. minutě měli první větší šanci stonavští. Po dobrém presinku Ruisla šel domácí útočník sám Csikána. Gólman hostí měl co dělat, aby jedovatou ránu vyrazil před sebe. O pět minut později se domácí dostali k rohovému kopu, který našel hlavu Petra Šišky. Stonavská opora ale těsně minula odkrytou branku. Favorit dále kousal. Ve 27. minutě si vyměnil míč Folwarczny se Serišem, přičemž druhý jmenovaný svým ostrým pokusem orazítkoval Csikánovo břevno. Do konce poločasu držely oba týmy míč mezi vápny, a tak břevno po střele Seriše bylo poslední vážnou situací první půle. Do šaten se šlo za bezgólového stavu.

Domácí dohrávali v deseti, v závěru je zachránil Pecha

Do druhého poločasu se vstupovalo beze změn jak personálních, tak i herních. Obraz hry byl v úvodu poločasu pořád stejný. Opatrná hra obou mužstev přinášela občasná okénka. První příležitost druhého dějství měli na kopačkách opět domácí. Hezký balon za obranu dostal Mančář. Toho ale v klíčovém momentu zradilo zpracování. O pár minut později vracel míč zpátky na brankáře Pechu jeden ze stonavských obránců. Jeho zpětná přihrávka byla však příliš krátká, čehož využil smilovický express Vlachovič. Zbrkle si ovšem počínal i při zakončení a poslal míč pouze do náruče Pechy. Stonava hrozila díky Šiškovi především ze standardních situací. Jeho hlavička z rohového kopu v 60. minutě skončila jen vedle branky hostí. Snahu domácích na vstřelení vedoucí branky zhatilo zbytečné vyloučení. V 71. minutě poslal Koďousek skluzem na zem jednoho ze smilovických hráčů. Sudí Bezovský jej na oplátku poslal předčasně do sprch. Hosté si ale s početní převahou poradit nedokázali. Jedinou vážnější šancí byla střela Cieslara, kterou Pecha fantastickým zákrokem vytáhl na rohový kop. Oba týmy se tak rozešli smírně 0:0.



Ohlasy k zápasu


SK Stonava
Martin Cyroň, předseda klubu: Utkání bylo velice opatrné. V závěru jsme dohrávali v deseti. Naši muži udrželi i v tomto utkání přes všechny absence v sestavě další nulu vzadu , ale bohužel znovu také branku nevstřelili, a tak se Smilovicemi došlo na dělbu bodů. Znovu se tak odložily naše vítězné oslavy. Rozhodnout se tak budeme snažit při výjezdu do Libhoště a zveme všechny fanoušky na tento výjezd, kde budeme potřebovat jejich podporu.




Sestavy


SK Stonava
V. Pecha [-] - J. Uher [-] (73. V. Szalbot [-] ) , M. Ruisl [-] , T. Mančar [-] , P. Šiška [-] , M. Koďousek [-] , M. Folwarczny [-] , L. Graňák [-] , D. Seriš [-] (65. D. Egri [-] ) , L. Němec [-] (59. R. Lipovský [-] ) , M. Šiška [-]

SC Smilovice
V. Csikán [-] - M. Vlachovič [-] , V. Bujok [-] (86. O. Máj [-] ) , V. Cieslar [-] , J. Cieslar [-] , P. Rusz [-] , R. Kisza [-] , J. Žebrok [-] , V. Borgosz [-] , D. Klimas [-] (41. M. Firla [-] ) , P. Kohut [-]

ŽK: 75. P. Šiška - 55. V. Borgosz , 68. P. Rusz . ČK: 71. M. Koďousek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: BREZOVSKÝ Tomáš - TABÁŠEK Kamil, KRAMNÝ Rostislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Stonava hraje doma, takže si myslím, že si nenechají utéct výhru.

Tip: výhra domácích