1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 16:30

22.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vedoucí Stonava si na hřišti Dobratic poradila


Branky


3

Lídr ze Stonavy si po volném víkendu zajel na hřiště Dobratic. A Byl z toho nakonec tříbodový výlet.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosty poslal do vedení Šiška

V sobotu odpoledne si cestu na dobrtické hřiště našlo 164 diváků. Ti sledovali první půli, která toho příliš zajímavého nepřinesla. Kromě pár náznaků šancí z obou stran ale alespoň padl první gól zápasu. Ve 33. minutě si hostující Jakub Hejda u lajny poradil se dvěma domácími obránci. Po efektním driblingu poslal míč do pokoutového území, kde se před Bockovou bránou zjevil Petr Šiška. Ten i za přispění štěstěny dotlačil míč až za brankovou čáru - 0:1. Konec první půle již více šancí nenabídl. Do šaten se tak odešlo za jednogólového náskoku hostí.

Do druhé půle šli Dobratice s cílem si vytvořit tlak na soupeře a vstřelit vyrovnávací branku. Aktivní vstup do poločasu se jim také povedl. V 58. minutě se dočkali i vyrovnávací branky. Po centru na zadní tyč se před bránu zjevil nikým nehlídaný Marián Causidis a srovnal skóre - 1:1. Hra se poté odehrávala především mezi oběma vápny bez vážnějšího ohrožení golmanů. V 69. minutě se ale již radovali hosté, když poslal centr do pokutového území Mančář. Míč se dostal až k Liboru Němcovi a netradiční hlavičkář dokázal svou hlavu nastavit správným směrem a překonal bezmocného Bocka - 1:2. Domácí se po vedoucí brance hostí ještě snažili dostat do tlaku. Z jejich snahy ovšem gól nevzešel a několik možností domacích zlikvidoval skvěle chytající Vladimír Pecha. V závěru utkání se ještě mohli dostat k brejku hosté. Kapitán Tomáš Mančář vyslal na steč Jakuba Hejdu. Definitivní tečku za utkáním ale nepřidal, když jeho nájezd skončil pouze v rukavicích domácího brankáře Bocka. Rozhodčí utkání pan Pavol Jantoš tak mohl zápas ukončit za stavu 1:2 pro Stonavu.



Ohlasy k zápasu



SK Stonava
Martin Cyroň, předseda klubu: Z horké půdy Dobratic po 4 letech odvážíme plný počet bodů. Můžeme se tak plně připravit na další utkání, kdy se utkáme doma proti Bystřicí.



Sestavy


TJ Dobratice
O. Bocek [-] - J. Mitrenga [-] , J. Mandičak [-] , D. Dobiáš [-] , L. Kantor [-] , T. Bařina [-] (85. A. Březina [-] ) , L. Somr [-] , O. Skotnica [-] , M. Causidis [-] , P. Lýsek [-] , A. Kohut [-] (63. D. Menšík [-] )

SK Stonava
V. Pecha [-] - J. Uher [-] (78. D. Egri [-] ) , M. Ruisl [-] , T. Mančar [-] , P. Šiška [-] , J. Hejda [-] , M. Koďousek [-] , M. Folwarczny [-] (78. D. Seriš [-] ) , L. Graňák [-] (70. R. Lipovský [-] ) , M. Šiška [-] (56. L. Němec [-] ) , L. Rac [-]

ŽK: 45. J. Mandičak , 86. O. Skotnica , 89. J. Mitrenga - 88. L. Němec .
Počet diváků: 164. Rozhodčí: JANTOŠ Pavol - DYTKOVÁ Šárka, LABA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů