Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2023 17:00

25.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štěpánkovice vyhrály a zachránily se


Branky


17

Štěpánkovice zvládly po Hradci i druhé důležité domácí utkání, když v nedělním odpoledni přehrály nováčka z Města Albrechtic. Druhá domácí výhra v řadě zajistila prajzskému celku udržení své příslušnosti v I.A třídě i pro příští sezónu. Hostující omlazená sestava sice statečně vzdorovala, ale nakonec proti vyzrálejší ekipě Štěpánkovic padla.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vedli, ale domácí skóre otočili

Domácí tým odhodlaný zvítězit působil od počátku živějším dojmem. Hned z první brejkové situace mohl po přesné uličce Stromského přetavit svůj nájezd ve vedoucí gól Krzisch, ale v zakončení si nepočínal moc účinně. Rovněž hlavičkující Josefus mohl naložit s přesným centrem Tomíčka lépe. Udeřilo tak na druhé straně. Štěpánkovice musely po čtvrthodince dohánět manko, neboť skóre zápasu otevřel po parádním Klepáčkově slalomu a přesně ráně k tyči albrechtický Simichanidis - 0:1. Hosté následně vstřelili i druhou branku, ale bohužel do vlastní sítě. Grigarčík uličkou vyslal do úniku Stromského, který ve finále hledal spoluhráče, jenže mezitím si stoper Čanecký srazil nešťastně míč do vlastní brány - 1:1. Druhá branka Štěpánkovic pramenila z obdobné situace. Celá akce opět začala u nákopu Grigarčíka na rychlonožku Stromského, ten pláchl po pravé straně a přesným centrem našel nataženou nohu Smažíka, který i s trochou štěstí dokázal přelobovat brankáře Kmínka - 2:1. Domácí tým šel do kabin s jednobrankovým vedením.

Domácí si vedení vzít nenechali

I ve druhém poločase se hrálo převážně na půlce Albrechtic. Ty místy působily až moc odevzdaně, přitom stále byly na dostřel domácímu týmu. Štěpánkovice mohly odskočit do dvoubrankového vedení, když se k zakončení prokličkoval Grigarčík a napálil míč do břevna. Branky se nakonec domácí přeci jen dočkali. O zasloužené navýšení skóre se postaral opět skórující Smažík, který potrestal naprosto tristní rozehrávku brankáře Kmínka. Tahle branka byla domácím doslova zadarmo darovaná - 3:1. Vrátit do zápasu mohl hosty rychlý kontr do rozhozené štěpánkovické obrany, jenže Taraník v dobré střelecké pozici netrefil bránu. Bez úspěchu skončily i pokusy Grigarčíka a Josefuse na druhé straně. Jejich spoluhráč Liška se pak přeci jen trefil, ale v tížený okamžik stál v ofsajdu. Hosté mohli následně snížit Bočkem,  kdyby si lépe spočítal kroky a naložil s šancí efektivněji. Co se mu nepovedlo v zakončení, to napravil pro změnu s přípravou. Sám Boček totiž naprosto přesným centrem přenesl hru na druhou stranu a vybídl do zakončení Šupáka, který se hlavou nemýlil - 3:2. Domácí dohrávali zápas v deseti, když se po druhé žluté nechal vyloučit Josefus. I tak to domácí zvládli, ba naopak i v oslabení udeřili. Hosté už hráli vabank, když rychlý kontr při powerplay přetavil Benek v čtvrtý uklidňující gól - 4:2, čímž zpečetil vítězství domácích Štěpánkovic. 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Štěpánkovice
Tomáš Kurka (asistent trenéra): "Po delší době mohu náš tým ohodnotit pozitivně a pochválit. Konečně jsme zahráli to, co jsme si před zápasem řekli. Vypadalo to jako takový přátelský bezstarostný zápas, i když nám šlo ještě o hodně. Hlavně jsme prolomili střeleckou smůlu, protože minulý zápas jsme doslova projeli kvůli koncovce. Po dnešku máme záchranu jistou a můžeme zbytek sezóny dohrát v klidu"




Sestavy


TJ Sokol Štěpánkovice
M. Lukovics [-] - R. Heider [-] , R. Krzisch [-] , J. Machala [-] , J. Tomíček [-] - M. Hrbáč [-] , F. Stromský [-] (89. M. Huber [-] ) , D. Kožušník [-] (79. L. Kufka [-] ) , M. Josefus [-] , J. Smažík [-] - M. Grigarčík [-] (74. P. Benek [-] )

FK Město Albrechtice
D. Kmínek [-] - A. Klepáček [-] , P. Simichanidis [-] , R. Peterka [-] , R. Boček [-] , M. Šupák [-] , R. Pavlíček [-] , A. Fiala [-] (70. M. Vyležík [-] ) , N. Tipoas [-] , P. Tarabík [-] , M. Čanecký [-] (46. L. Dlouhý [-] )

ŽK: 34. M. Josefus . ČK: 90. M. Josefus .
Počet diváků: 148. Rozhodčí: JURYGÁČEK René - BANOT Vojtěch, REVAJ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jiří Lusar

Expert: Marek Lišaník
Tip experta: výhra domácích

Štěpánkovice umějí doma zahrát nepříjemný fotbal a překvapit soupeře. Proti nevyzrálé sestavě Albrechtic by si to měly doma pohlídat a zvítězit.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů