1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 17:00

25.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Darkovičky ovládly derby v Ludgeřovicích


Branky


17

Ludgeřovice potvrdily svou jarní mizérii, když v místním lokálním derby nestačily ani na nedalelé Darkovičky. Okleštěná sestava domácích statečně bojovala, ale na vyzrálého soupeře nakonec nestačila. Ludgeřovice se navíc samy porazily, když se dopouštěly laciných chyb, kterých soupeř dokonale využil.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po brance

Darkovičky se po menší herní krizi zavčasu vzpamatovaly a už opět hrají to, čím letos v soutěži nejednoho protivníka zaskočily. A sice, že jejich tým byl od úvodních minut aktivnějším na míči a diktoval tempo hry. V úvodních dvaceti minutách se dvakrát z levé strany prodral k zakončení Kalvar, ale v obou případech byl už poněkud z úhlu, navíc brankář Walder byl dostatečně připraven. Domácí tým mohl hned z první nadějné šance skórovat, ovšem Gellner se nabídnuté šance poněkud zalekl. Ani následná střela Bílého si cestu mezi tři tyče nenašla. Po půlhodině šly hostující Darkovičky do vedení. Dlouhý aut Lindovského prodlužoval ve vápně Rychnovský na zadní tyč, domácí bek ve snaze odkopnout míč do zámezí pouze podběhl, načež dotírající Kalvar neměl problém skórovat - 0:1. Inkasovaná branka probudila domácí k větší aktivitě a ta se dostavila. Odměnou jim byla vyrovnávací trefa Davida Zbořila, který se po pěkné kombinaci prosadil tvrdou přízemní ránou k tyči - 1:1. Domácí kapitán byl při chuti a z další povedené akce nebezpečně kroutil míč na šibenici, ale k úspěchu scházelo pár centimetrů.

 

Hosté si vystříleli tři body

Tempo hry se nezměnilo ani po přestávce. Vyloženě se čekalo, kdo s koho udělá chybu a ten druhý ji potrestá. A toto pravidlo se potvrdilo přesně po hodině hry. Domácí tým po jednom ze soubojů vykázal jistou nekoncentrovanoust a nevěnoval se další hře, čehož hosté dokonali využili. V souboji dvou hráčů se stejným jménem uspěl darkovičský Fojtík, který přesným centrem do vápna našel skórujícího mladíka Kabische, který vrátil hostům vedení - 1:2. David Zbořil se pak opět snažil vrátit svůj tým do utkání, ale tentokrát si na pozorného gólmana Chvěju nepřišel. Rovněž třetí branka hostů padla po obrovské hrubce domácích. Špatně odkopnutý balón brankáře Waldera zachytil Turanský a střelou do odkryté brány přidal uklidňující pojistku. Darkovičský kapitán pak mohl v závěru utkání ještě skóre navýšit, ale tentokrát mu Walder jeho střelecký pokus zneškodnil. Byla to ovšem jen malá náplast na už tak dost bolestivou ránu, která Ludgeřovicím celé jaro krvácí.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Ludgeřovice
David Zbořil (útočník):

FK Darkovičky
Marcel Melecký (trenér): "Byl jsem vývojem utkání trochu zaskočen, protože jsem čekal od domácích Ludgeřovic mnohem víc než předvedly. Ale ukázalo se, že jejich situace je opravdu dost mizerná, na střídačce neměli ani jednoho hráče. Byli jsme to tentokrát my, kdo určoval obraz hry, zatímco soupeř pouze zalezl a vyčkával, co my předvedeme. Vcelku jsem očekával, že to bude uvolněný zápas, jelikož ani jednomu týmu už o nic nejde. I přesto, že nám domácí doslova darovali branky, tak jsme byli herně lepší než soupeř a zaslouženě vyhráli"



Sestavy


TJ Ludgeřovice
P. Walder [-] - D. Bílý [-] , T. Gellner [-] , D. Fekete [-] , D. Martiník [-] , J. Vrabec [-] , M. Rodek [-] , D. Hurina [-] , L. Fojtík [-] , D. Zbořil [-] , T. Müller [-]

FK Darkovičky
F. Chvěja [-] - T. Kalvar [-] , D. Rychnovský [-] , J. Klečka [-] , T. Kabich [-] (78. M. Gai [-] ) , P. Kabisch [-] (86. J. Hanus [-] ) , J. Hanauer [-] , P. Turanský [-] (86. M. Duda [-] ) , A. Fojtík [-] (62. A. Kuřidém [-] ) , P. Adamčík [-] , L. Lindovský [-]

ŽK: 37. D. Zbořil , 41. M. Rodek , 90. D. Bílý - 75. T. Kalvar , 84. M. Gai .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: PETROŠ Radim - LABA Tomáš, MACHALA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jiří Lusar

Expert: Marek Lišaník
Tip experta: výhra domácích

Ač mají Ludgeřovice jaro jaké mají, měly by si doma s Darkovičkami poradit. Ani jednomu týmu sice už o nic nejde, ale na atraktivitě derby by to ubrat nic nemělo. Věřím více domácímu mužstvu.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza