Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2023 18:00

25.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradec neudržel tříbrankové vedení


14

Po úvodních dvaceti minutách se na Hradci rodila senzace, neboť poslední celek tabulky dokonale zaskočil ostravského favorita a vedl brzo o tři branky. Jenže fotbalisté z Krásného Pole ukázali ohromný charakter a pěti brankami nepříznivé skóre otočilo a zaslouženě vyhrálo. Hradec tak zůstává beznadějně poslední, zatímco Krásné Pole stále živí naději na druhé místo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hradec vedl o tři góly

Ostravané nejspíše svého soupeře poněkud podcenili, neboť po čtvrthodince prohrávali již o tři branky. O rychlou úvodní trefu domácích se po asistenci Schromma postaral Štencel, který z hranice vápna krásně zakroutil míč na zadní tyč - 1:0. Druhá trefa Hradce vzešla z pěkné kombinace, kdy přes Hebelku a Krejsu dostal nabídku k úniku Matyáš Lichý a svůj nájezd proměnil - 2:0. Sotva hosté rozehráli, dopustili se ztráty míče, Štencel pounul míč do běhu na Matyáše Lichého, který i s přispěním teče hostujícího beka překonal bezmocného brankáře Tichého - 3:0. Snový scénář mohli vylepšit následně ještě Hebelka a Černín, jenže těm už střelecká štěstěna tolik nepřála. Hrdina úvodních minut Matyáš Lichý byl kousek od hattricku, když jen těsně minul hostující klec. V tu chvíli by si jen málokdo vsadil na úspěch hostů. Jenže Ostravané ukázali, proč jsou letos tam, kde jsou. Krásné Pole se z první větší šance dostalo zpět do zápasu. Do poněkud rozhozené domácí obrany vlítl agilní Chobot a přihrávkou pod sebe nabídl snížující trefu Ševčíkovi - 3:1. Tentýž hráč se pak prosadil v samém závěru první půle, když uklízel z první přesný centr Mašlanky - 3:2.

Hosté dokonali velkolepý obrat

Hosté byli rázem na koni a vyšel jim i vstup do druhého poločasu. Hned první standardka a rázem bylo skóre vyrovnáno. Na Křižákův roh dokázal nejlépe vyskočit dlouhán Mašlanka a přesnou hlavičkou vymazal hradecký náskok - 3:3. Hradec ještě neskládal zbraně a snažil se aktivně bojovat. Při jednom z protiútoku mu po centru Krejsy mohl vrátit vedení zakončující Richard Lichý, jenže balón namířil pouze do připravené náruče Tichého. A tak udeřilo opět na druhé straně. Obránce Klimek se vydal na výlet do rozhozené hradecké obrany a svůj nájezd přetavil ve vedoucí branku Krásného Pole, které dokonalo svůj obrat - 3:4. Domácí Hradec v této fázi zápasu už fyzicky nestíhal, ale přesto si ještě jednu nadějnou šanci na vyrovnání vypracoval. Štencel zahrával standardku a letící míč mohl hlavou uklízet Tůma, bohužel zamířil pouze nad břevno. Skóre divokého zápasu završila pohledná akce Farkase a zakončujícího Davida Ožvoldy, kdy druhý jmenovaný přidal uklidňující pojistku - 3:5. V samém závěru mohl přidat ještě jednu branku Ševčík, ale skóre se už nakonec neměnilo. Hostům, kteří se v dalším kole utkají s Lazcemi o druhé místo, tak spadl obrovský balvan ze srdce. Naopak domácí Hradec si po promarněném náskoku opět musel sypat popel na hlavu.



Ohlasy k zápasu


TJ Hradec n/M
Martin Weinhold (trenér): "Do zápasu jsme vlétli jako uragán, vedli o tři branky, jenže nakonec nadějný zápas totálně zpackali. Na jednu stranu jsem rád, že jsme konečně prolomili střeleckou smůlu, ale co z toho. Bohužel jsme ve druhém poločase fyzicky odpadli a soupeř toho dokázal náramně využít a potrestat. Jejich výhra je zcela zasloužená"

TJ SOKOL Krásné Pole
Pavel Válek (trenér):



Sestavy


TJ Hradec n/M
J. Waigner [-] - M. Lichý [-] (70. J. Kvasnička [-] ) , T. Krejsa [-] , M. Černín [-] (80. D. Žurek [-] ) , L. Manderla [-] , T. Hebelka [-] (80. M. Válek [-] ) , J. Štencel [-] , R. Lichý [-] (70. L. Hruška [-] ) , J. Tůma [-] , D. Wiweger [-] , D. Schrom [-] (56. D. Škvára [-] )

TJ SOKOL Krásné Pole
J. Tichý [-] - J. Ševčík [-] , J. Kvak [-] , M. Zábranský [-] , R. Křižák [-] (73. E. Farkas [-] ) , D. Mašlanka [-] , D. Duda [-] (83. M. Adamovič [-] ) , A. Chobot [-] (73. P. Ožvolda [-] ) , P. Klimek [-] (88. R. Matušinec [-] ) , Š. Plhák [-] , D. Řeháček [-] (46. D. Ožvolda [-] )

ŽK: 55. D. Schrom , 68. R. Lichý - 17. M. Zábranský , 68. A. Chobot .
Počet diváků: 59. Rozhodčí: ČECHÁK Martin - MINICH Marian, BARČÍK Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jiří Lusar

Expert: Marek Lišaník
Tip experta: výhra hostů

I když Hradec umí být na svém hřišti nepříjemný, na kvalitnější mužstvo z Krásného Pole to stačit nebude. Nebude to sice lehké utkání, ale myslím si, že to hosté zvládnou a porvou se ještě o druhé místo.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů