0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 16:00

20.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Darkovičky opět neskórovaly


Branky


17

Darkovičky hostily v atraktivním duelu kola fotbalisty z Mokrých Lazců. A byť herně zcela nepropadly, proti druhému týmu soutěže se musely nakonec sklonit. Lazce potvrdily svou skvělou jarní formu a jako první tým soutěže dobyl darkovičskou pevnost.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle přinesla šance na obou stranách

Od úvodních minut se hrál pohledný fotbal. Jako první se přihlásily ke slovu Lazce po úniku Pospěcha, ale zkušený exligista mířil těsně mimo tyč. Za několik minut mohl Galvas v úniku vytěžit vedení, jenže ve finále si šlápl na balón a z akce nakonec sešlo. Ani domácí nezůstali s útočením pozadu. Darkovičky si v rychlém sledu vypracovaly dvě nadějné příležitosti, ale ani jednu nedokázaly dotáhnout do zdárného konce. Hanauer se sám vyskytl před gólmanem Minarčíkem, ale pouze mířil nad bránu. Neujala se ani hlavička Kalvara po rohovém kopu. Pak se pro změnu opět přihlásily Lazce. Galvas po půlhodině hry zkoušel z dálky překvapit brankáře Chvěju, ten byl ovšem v pozoru a šanci lapil. Dlouhán v bráně se vyznamenal před odchodem do šaten, když reflexivním zákrokem zlikvidoval tutovku Lukáše. 

Mokré Lazce začaly dominovat

Hosté se dočkali gólu hned po přestávce a hodně jim k tomu dopomohla fatální rozehrávka domácího hráče. Nesmyslná vracečka Hanauera nabídla Lazcům rychlý kontr, z kterého Galvas vytěžil přesný centr na zadní tyč, kde si pro úvodní trefu naběhl stoper Říman – 0:1. Darkovičky doplácely na laciné chyby. Po další zbytečné ztrátě přišel nákop Wojnara za obranu, který Pospěch sklepl na Galvase a ten z pětadvaceti metrů krásnou pumelicí k tyči navýšil skóre – 0:2. Definitivní hřebíček mohl zasadit Dřizgevič, který jen těsně minul bránu. Domácí tým pak odlodlaně zatlačil na soupeře a snažil se alespoň snížit, jenže z tlaku nic extra nevzešlo. Na hře Darkoviček jde vidět, že jim schází rychlonožka Moravec. Rovněž střelecká forma dalších útočníků prozatím pokulhává, neboť Darkovičky ve druhém zápase po sobě nevstřelily soupeřům ani gól. I proto si Lazce připsaly zasloužené vítězství, čímž jen deklarovaly svou současnou herní pohodu. 



Ohlasy k zápasu


FK Darkovičky
Marcel Melecký (trenér): "Musím uznat, že dnes proti nám hrál velmi kvalitní soupeř. Mokré Lazce mě překvapily, jak kvalitní manšaft dokázaly v průběhu sezóny poskládat a není divu, že jsou v tabulce tam kde jsou. My nezahráli úplně špatně, ale ukázalo se, že nám ohromně schází Moravec. S jeho přítomností na hřišti umíme hrát naši taktiku, rozběhat soupeře a udeřit z brejků, tohle nám bohužel scházelo. Bohužel nejsme manšaft, který by uměl tvořit hru a přehrávat soupeře. I proto se v současnosti trápíme"

FK Sokol Mokré Lazce
Pavel Galvas (útočník): "Řekl bych, že jsme vyhráli zaslouženě. I když byly Darkovičky nepříjemným soupeřem, do mnoha šancí jsme je nepustili. Po celý zápas jsme měli více ze hry a vypracovali si i spoustu příležitostí. Chyběl nám větší klid v koncovce, hlavně v prvním poločase jsme měli některé akce proměnit. Naštěstí nám pomohl rychlý gól po přestávce, kterým jsme se uklidnili. Dnes nám skvěle fungovala obrana, kterou musím pochválit"



Sestavy


FK Darkovičky
F. Chvěja [-] - T. Kalvar [-] , D. Rychnovský [-] , J. Klečka [-] , D. Kempný [-] (40. P. Kabisch [-] ) , J. Hanauer [-] (68. A. Kuřidém [-] ) , P. Turanský [-] , A. Fojtík [-] , P. Adamčík [-] , M. Gai [-] (68. T. Kabich [-] ) , L. Lindovský [-] (68. O. Hellebrand [-] )

FK Sokol Mokré Lazce
P. Minarčík [-] - Z. Pospěch [-] , D. Moša [-] (67. J. Ulrich [-] ) , P. Galvas [-] (82. K. Lomozník [-] ) , P. Wojnar [-] (87. D. Exner [-] ) , P. Dřizgevič [-] , M. Lukáš [-] , R. Šimeček [-] (67. D. Sukdol [-] ) , M. Hoza [-] , Z. Říman [-] , L. Poštulka [-]

ŽK: 63. D. Rychnovský , 90. T. Kalvar - 68. M. Hoza , 76. L. Poštulka .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: TOMAI Martin - PICMAUS Jiří, TRIGAS Paskal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jiří Lusar

Expert: Pavel Válek
Tip experta: remíza

Vidím to na remízu. Darkovičky bývají doma velmi nepříjemné a body nerozdávají. Lazce zase umějí předvádět super výkony na hřištích soupeře. Tak mi z toho vychází víceméně plichta.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích