2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2023 16:00

19.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kozlovice slavily důležitou výhru


Branky


17

Nováček z Kozlovic zvládl utkání o šest bodů proti nevýrazným Štěpánkovicím, které herně opět nikterak neoslnily. Utkání dvou Dvě povedené trefy do šibenice z kopačky Bednáře přisoudily Kozlovicím důležitou výhru a body do tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kozlovice šly před přestávkou do vedení

Domácí tým mohl poslat do vedení zkraje utkání Martin Krpec, ale mířil těsně mimo. Stejný hráč měl úvodní branku na hlavě po přesném nákopu Lušovjana. Obdobně skončila i akce Janáse, který se rovněž nedokázal hlavou prosadit. Štěpánkovice se přihlásily ke slovu v desáté minutě, kdy domácím zadákům utekl Hrbáč, dával balón pod sebe na Josefusa, jenž mohl poslat hosty do vedení, avšak jeho muška byla vychýlená. Domácí tým působil i nadále aktivněji. Po rohovém kopu mířil Lefendovi mezi nohy Matějka, ale hostující brankář dokázal zázračně uklidit míč do bezpečí. Kozlovice se ale přeci jen do poločasu dočkaly, když se z dobrých pětadvaceti metrů krásně opřel do balónu Bednář a jeho střela zaplachtila do šibenice – 1:0. 

Domácí pojistili své vedení

Hosté se mohli vrátit do utkání hned ze startu druhého poločasu. Rychlonohý Stromský pláchl až na pětku, kde si o asistenci volal nekrytý Grigarčík, jenže mladý forvard volil přihrávku pod sebe na Josefuse, kterého kozlovická obrana eliminovala. Tím byl výčet šancí a akcí hostů vyčerpán, nic zajímavého už ve zbytku hry Štěpánkovice nepředvedly. Domácí tým hru kontroloval a vyčkával na správný okamžik, kdy udeřit. A to se také stalo čtvrthodinku před koncem. Hostující obrana nepokryla protiakci Kozlovic, nekrytý Bednář dostal od Martina Krpce přihrávku pod sebe a zpoza vápna další povedenou ránou vymetl pavouky soupeřovy brány – 2:0. V samém závěru mohl přidat ještě jednu trefu střídající Palko, ale jeho pokus mířil těsně mimo pravou tyč.



Sestavy


FC Kozlovice
T. Nezhoda [-] - J. Kabát [-] (71. L. Palko [-] ) , P. Janás [-] (89. J. Adamec [-] ) , M. Lušovjan [-] (87. M. Jarotek [-] ) , Z. Matějka [-] , J. Žáček [-] (71. P. Piskoř [-] ) , M. Krpec [-] , J. Prudký [-] , M. Bednář [-] , V. Dudek [-] , Š. Krpec [-]

TJ Sokol Štěpánkovice
A. Lefenda [-] - R. Heider [-] , D. Novák [-] (69. D. Kožušník [-] ) , J. Machala [-] , T. Tomíček [-] - M. Josefus [-] (86. M. Lukovics [-] ) , J. Tomíček [-] , F. Stromský [-] (86. Š. Kubín [-] ) , R. Krzisch [-] , M. Hrbáč [-] (79. L. Kufka [-] ) - M. Grigarčík [-]

Počet diváků: 195. Rozhodčí: HRŇA Petr - HRDINA Lukáš, TAKÁČ Tibor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jiří Lusar

Expert: Vojtěch Kryštof
Tip experta: remíza

Vidím to na plichtu. Kozlovice se zatím výrazně na jaře neprosadily, ale ani Štěpánkovice toho zas tak moc neukázaly. Navíc jde o souboj týmů ze spodní části tabulky, takže to bude tvrdý boj o každý míč. Dám remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů