1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2023 16:00

18.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby ve Štěpánkovicích skončilo nerozhodně


Branky


24
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli brzo do vedení

Štěpánkovice měly snový nástup do utkání. Hned z prvního útoku si domácí tým vypracoval přímý kop, který Grigarčík přetavil v rychlou úvodní trefu. Jeho střela krásně zapadla do šibenice a rozhodně by obstála v anketě o nejpěknější gól kola – 1:0. Kdo ovšem čekal, že se Štěpánkovice dál pohrnou do útoku, tak byl zklamán. Domácí tým se na dlouhou dobu nedostal na dostřel kozmické brány. Hosté naopak zvedli kotvy a začali více dotírat na soupeře. Výsledkem jejich aktivity byla pohotová střela Kalouse, která orazítkovala břevno. Hostující stoper byl i nadále při chuti, po dalším výpadu do soupeřovy obrany mohl z hranice vápna lépe trefit míč, leč nestalo se. Blízko vyrovnání byly Kozmice po přímém kopu Mlýnka, když se Hartmann snažil z voleje uklízet míč do sítě, ale ani jemu nebylo přáno. 

 

Kozmice se dočkaly vyrovnání

Štěpánkovice zahrozily až ve druhé půli, kdy rychlonohý Stromský pláchl po straně a tlačil se do šestnáctky. Domácí reklamovali faul ve vápně a dožadovali pokutového kopu, ale rozhodčí jasně rozpažil. Hosté i nadále působili svěžejším dojmem a zasloužili si vyrovnat. Ze stran lítaly centry do vápna, ale narážely na dobře připravenou obranu domácích. Nicméně čtvrthodiny před koncem se hosté konečně dočkali. Hartmann ukázal instinkt buldoka, důrazně se probil vápnem a našel Daniela Mlýnka, který uklízel míč k tyči – 1:1. Oba aktéři vyrovnávacího gólu se pak ještě ocitli v jedné nadějné příležitosti, kdy míč propadl do šestnáctky a z trmy-vrmy mohli něco vytěžit.  Jenže obrana domácích pracovala zodpovědně. V samém závěru mohl z ojedinělé šance udeřit štěpánkovický Krzisch, ale brankář Černý stačil zavčasu zakročit a uhájit remízu pro svůj tým. Derby tak skončilo nerozhodně a soupeři si rozdělili body mezi sebe. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Štěpánkovice
Tomáš Kurka (asistent trenéra): "Ze všech čtyř utkání, co jsme na jaře odehráli, to byl od nás nejslabší výkon. Utkání jsme chtěli vyhrát, ale vůbec nic se nám nedařilo. Pouze start do utkání se povedl. Soupeř nás poté tlačil a byl lepší. Z toho, co jsme dnes předvedli, můžeme být za remízu ještě rádi"

TJ Sokol Kozmice
Petr Kozelek (trenér): "Museli jsme řešit sestavu, neboť nám vypadli někteří hráči základní jedenáctky. Ale přesto si myslím, že jsme měli utkání jednoznačně vyhrát. Soupeř byl určitě porazitelný. Z konečného výsledku jsem zklamaný, neboť bod je velmi málo. Přijeli jsme sem vyhrát a dotáhnout se na týmy ze středu tabulky"



Sestavy


TJ Sokol Štěpánkovice
A. Lefenda [-] - D. Novák [-] , R. Heider [-] , J. Machala [-] , M. Liška [-] - J. Tomíček [-] , R. Krzisch [-] , M. Hrbáč [-] (85. L. Kufka [-] ) , F. Stromský [-] (82. M. Stuchlík [-] ) - M. Grigarčík [-] (88. Š. Kubín [-] ) , M. Josefus [-]

TJ Sokol Kozmice
D. Černý [-] - Š. Kania [-] (46. M. Volný [-] ) , T. Ivánek [-] , R. Paluv [-] , L. Kalous [-] , M. Remeš [-] , D. Mlýnek [-] , M. Hartmann [-] , O. Mokrý [-] (39. J. Mlýnek [-] ) , O. Vitásek [-] (89. D. Jamárik [-] ) , L. Lesniak [-]

ŽK: 65. M. Hrbáč , 68. M. Josefus - 84. L. Lesniak .
Počet diváků: 235. Rozhodčí: LEŠKO Ondřej - KUBÁČEK Vojtěch, TOMAI Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jiří Lusar

Expert: Tomáš Kurka
Tip experta: výhra domácích

Samozřejmě, že věřím svému týmu. My musíme už konečně vyhrát. Věřím, že to naši kluci poctivě odehrají a doma proti Kozmicím konečně poznáme radost z vítězství. I když jednoduché to nebude.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza